Boostcamp | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Rijssen | Holten

BOOSTCAMP

Boost your business, Boost yourself!

Start here

Wat levert Boostcamp mij op? 

Tijd voor inspiratie & confrontatie!

Betreed de wereld vol inspiratie en uitdaging - welkom bij Boostcamp! Dit is geen gewone bijeenkomst; het is een krachtige voorproef van het Business Coaching Program. Een middag die ondernemers uitdaagt om als leiders hun grenzen te verleggen: structureel én financieel.

Boostcamp is jouw energizer voor business succes. Leer hoe je focus behoudt en je doelen beheerst. Ontmoet gelijkgestemde professionals en vergroot je netwerk. Deze middag is een mix van inspiratie en confrontatie die rust in je kop, structuur in je bedrijf en rendement in je 'tent' brengt.

  • Vergroot je kennis en netwerk
  • Leer hoe je je focus en je grip op je doelen behoudt. 
  • Een middag vol inspiratie & confrontatie
  • Creëer rust in je kop, structuur in je bedrijf, en een 'tent' met rendement!

Laat Boostcamp jouw kompas zijn voor groei. Doe mee, laat je inspireren en ontdek wat je kunt bereiken.

Wat gaan we doen?

Tijd voor inspiratie, leren en netwerken!

12:30 - Lunchtime

 Na aankomst is het tijd om die hongerige buikjes tevreden te stellen met een lunch waar je mond van gaat watertanden - want laten we eerlijk zijn, jij hebt deze verwennerij verdiend. 

13:00 - Surpising energizer

Welkom, energieke zielen, avontuurlijke geesten en onverschrokken pioniers! Het is tijd om de gewone routine te doorbreken, de grenzen te verleggen en jezelf helemaal in het moment te storten. Voel je het? Die tintelende opwinding in de lucht, het kloppen van je hart dat je vertelt dat er iets groots staat te gebeuren?

Ja, jij daar, met de vonk in je ogen en het lef in je lach - dit is jouw moment. Dit is de tijd om uit je comfortzone te stappen en jezelf onder te dompelen in een zee van mogelijkheden. Geen half werk, geen terughoudendheid. We gaan all-in, tot het uiterste. 

We gaan niet zomaar bewegen, we gaan dansen met de energie van duizend stromende rivieren. We gaan niet zomaar spreken, we gaan roepen met de kracht van een stormwind. Deze warming-up is geen opwarmertje, het is een opwaartse spiraal van energie die je hoger en hoger tilt, tot je jezelf bijna kunt aanraken met de toppen van je vingertoppen.

Dus, stap uit die comfortabele cocon, omarm het avontuur en geef jezelf over aan deze verrassende reis. Voel de opwinding in elke vezel van je wezen, de vonk die je ziel in vuur en vlam zet. Hier gaan we, met volle overgave, in de richting van het onbekende. Bereid je voor om te schitteren, om te stralen en om het onverwachte te omarmen. Deze warming-up is slechts het begin van jouw epische avontuur!

13:30 - Mental bootcamp

Welkom, ambitieuze ondernemers en toekomstige leiders! Maak je klaar om jezelf te transformeren, om je potentieel te ontketenen en om te proeven van de zoete smaak van succes. Deze middag is niet voor de watjes, het is voor degenen die bereid zijn om uit te stijgen boven het gemiddelde en met lef de top te bereiken.

Je stapt een arena binnen die wordt verlicht door de schittering van ervaren Groeizaken ontwikkelingspartners - die weten hoe ze vonken van groei kunnen ontsteken en jouw pad naar persoonlijke triomf kunnen uitstippelen. Het zijn geen gewone coaches, het zijn katalysatoren van groei, mentors van verandering en gidsen die je leiden naar een nieuw niveau van prestatie.

Dit is niet zomaar een bijeenkomst; dit is een reis naar zelfontdekking en groei. Je wordt aangezet tot persoonlijke groei op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren. En de gevolgen? Ze zijn groots, ze zijn tastbaar en ze zijn meetbaar - meer winst, niet alleen in je zakelijke onderneming, maar ook in je relaties en in elk aspect van je leven.

  • Rust in je kop:

Stel je voor dat je leert hoe je de stormen in je hoofd kunt kalmeren terwijl je met vastberadenheid het roer van je bedrijf vasthoudt.

  • Structuur in je bedrijf:

Visualiseer de kracht van structuur die als een stalen ruggengraat jezelf en je bedrijf rechtop houdt, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

  • Rendement in je tent:

En nog belangrijker, begrijp hoe je de focus verlegt van omzet naar rendement en cashflow - de ware levensaders van zakelijk succes.

"Rust in je kop, structuur in je bedrijf, rendement in je tent" - dat is de mantra van de dag, de belofte die je wordt aangeboden. Maar pas op, dit is geen magische formule voor succes zonder inzet. Dit is een uitnodiging om te duiken in de diepten van je eigen potentieel, om je grenzen te verleggen en om te proeven van de zoete vruchten van je inspanningen.

Dus kom op, onverschrokken avonturiers uit de Beauty Branche! Neem deze uitgestoken hand aan en betreed de arena van groei. Laat jezelf zien wat mogelijk is wanneer je gedrevenheid en lef combineert onder dynamische begeleiding. De middag zal niet alleen een gebeurtenis zijn, het zal een keerpunt zijn in je reis naar succes. Bereid je voor om te groeien, te triomferen en te heersen!

15:00 - Pitstop Challenge

Wanneer de geesten zijn opgeladen na een krachtige mentale boostcamp, is het tijd om die hernieuwde energie om te zetten in actie - in pure, onversneden fysieke uitdaging! Luister goed, want nu gaan we je hart sneller laten kloppen en je adrenaline laten stromen. Dit is geen gewone activiteit; dit is een ervaring die je bloed in vuur en vlam zet!

Het is tijd om je over te geven aan de sensatie van snelheid, aan de extase van concurrentie en aan de vurige intensiteit van het moment. Want hier, onder de vakkundige begeleiding van het legendarische Cars and Stars team, staat jou een ware Pitstop Challenge te wachten. Stel je voor: jij, in het heetst van de strijd, met de druk op je schouders en de klok die genadeloos tikt.

Dit is geen simulatie, geen spelletje. Dit is een kans om te bewijzen wie de snelste is, wie in staat is om onder druk te presteren als geen ander. Want wat is er opwindender dan het idee om daadwerkelijk aan een 'echte' Formule 1-auto te werken? We gaan niet alleen je snelheid testen, maar ook je nauwkeurigheid, je teamwerk en je vastberadenheid om uit te blinken.

Stel je voor dat je in de voetsporen treedt van de snelheidsduivels op het circuit. Voel de spanning terwijl je jezelf in de rol van een pitcrew-lid plaatst, gereed om die banden te verwisselen met de precisie van een chirurg en de snelheid van een bliksemschicht. Het is niet alleen een uitdaging; het is een kans om je innerlijke racer te ontketenen, om te proeven van de opwinding van de racewereld en om jezelf te bewijzen dat je kunt schitteren onder de meest intense omstandigheden.

Fanatisme is onvermijdelijk. Dat vuur, die passie, zal door elke vezel van je lichaam stromen terwijl je jezelf overgeeft aan de roes van de competitie. Je zult niet alleen jezelf verbazen, maar je zult ook anderen inspireren met je vastberadenheid om te slagen.

Dus, ben je er klaar voor? Ben je klaar om jezelf te testen, om je grenzen te verleggen en om jezelf te bewijzen dat je een ware pitstopkampioen bent? Stap in de arena van actie, omarm de snelheid en laat jezelf schitteren onder de druk. Dit is jouw moment om te schitteren, om te versnellen en om je naam bij te schrijven in de annalen van de snelheid. Het startschot klinkt en de race begint - zorg dat je als eerste over die finishlijn gaat!

16:30 - Network moment

En dan, wanneer de zon langzaam achter de horizon verdwijnt en de echo's van inspiratie nog in de lucht hangen, is het tijd voor het hoogtepunt van de dag - het moment waarop we samenkomen en de vonken van enthousiasme laten overslaan naar elke vezel van ons zijn. Met vuur in onze ogen en passie in ons hart, blikken we terug op een middag vol opwinding en groei.

In de gloed van dit magische moment beseffen we dat we niet alleen getuige zijn geweest van iets bijzonders, maar dat we er zelf deel van uitmaken. We hebben niet alleen geluisterd naar de woorden van wijzen, maar we hebben ook de eerste stappen gezet op een pad dat ons zal leiden naar ongekende hoogten van succes.

Terwijl we genieten van de smaakvolle traktaties en verfrissende drankjes, smeden we banden en creëren we connecties die verder gaan dan de oppervlakte. Hier, onder de sterrenhemel en in het gezelschap van gelijkgestemden, realiseren we ons dat deze ervaring slechts het begin is. Het is het begin van een reis die ons heeft aangestoken met een honger naar meer, een ontembaar verlangen om te groeien en te bloeien.

Voel je het? Dat brandende verlangen dat als een vurige katalysator door je aderen stroomt? Dat is het teken dat je klaar bent voor de volgende stap, voor de volgende fase van je ondernemersreis. En wij hebben iets speciaals voor jou - iets dat je zal helpen om die vlam van ambitie te voeden en te laten uitgroeien tot een onstuitbaar vuur.

Het heet "Business Coaching Program" - een programma dat speciaal is ontworpen voor ondernemers zoals jij, gedreven en vastberaden om je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Hier zul je de gereedschappen vinden om je visie te verwezenlijken, om je doelen te bereiken en om de vruchten te plukken van je inspanningen.

Maar dit is slechts een voorproefje, een glimp van wat er mogelijk is. Meer informatie wacht op jou, klaar om te worden onthuld tijdens een volgende energieke bijeenkomst. Dus, laat jezelf niet beperken door het gewone. Heb de moed om te dromen, om te groeien en om te slagen. Dit is jouw tijd, jouw moment, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen in een wereld van grenzeloze mogelijkheden. Laat het verlangen branden en kom binnen in de arena van groei. Hier wacht jouw succesverhaal om geschreven te worden.

Andere programma's

Stoelverhuur

Een stoel verhuren in jouw kapsalon! Je wilt je salon toekomstbestendig maken, nieuwe ontwikkelingen volgen, professionele mensen aan je binden en een interessant rendement behalen. Maar hoe pak je dat aan?!

Business Coaching Program

Boost je leven en jouw business in een jaar tijd! Ervaar de ongeëvenaarde energie van dit live-evenement.

Wil jij ook iedere maand aangezet worden tot persoonlijke groei?