Bert van Bennekom | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Rijssen | Holten
Bel met Bert: 06 - 4160 7473

Bert van Bennekom

"Ik geef de voorzet, jij scoort!"

Bert is verbinder in hart en nieren. Met zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij mensen en bedrijven graag in beweging. Door zijn ruime ervaring in zowel de retail als in de dienstverlening heeft hij een brede kijk op diverse takken van het bedrijfsleven. 


“Ik ben geïnteresseerd in wat mensen en bedrijven doen en met name: waarom. Als Groeipartner heb ik mijn doel bereikt wanneer alle betrokkenen terugkijken op een geslaagd traject. En waarbij de plannen en de doelen van de ondernemer en de werknemers toekomstbestendig zijn. Waarde toevoegen en samenwerken is voor mij essentieel om het beste uit de ander en jezelf te halen. Ik geef de voorzet, jij scoort!


Balans is key

Een gezonde werk-privé balans en daar zoveel mogelijk uithalen is iets waar ik blij van word. Dit laat ik jou ook graag ervaren. Samen gaan we de uitdaging aan om een heldere visie en een goede balans te vinden tussen gedoseerd hard werken, enorm genieten van je successen en een comfortabel privéleven. 


Bouwen aan een mooi leven

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, een goed glas wijn en onze hond, Mr. Jones. Mijn levensmotto? ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Bouw aan een mooi leven, behoor tot de minderheid en laat je beïnvloeden door positieve mensen die het beste met je voor hebben.


Waarom Groeizaken? 

Mijn eigen bedrijf stond goed in de steigers en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Toen Groeizaken op mijn pad kwam, bleek al snel dat dit het bedrijf was waar ik graag bij wilde horen. De kernwaarden: Betrokken, Authentiek, Aandacht, Trots en Gedreven passen mij als een maatpak. Daarom trok ik mijn stoute schoenen aan en klopte ik aan bij Groeizaken.

And the rest is history!"


Plan hier een afspraak met Bert

Je weet wel, zo'n gesprek waar je direct iets aan hebt.

Het is GRATIS & duurt 45 min.