Stoelverhuur Informatie avond | Groeizaken | Kappers

Laat elke stoel een bron van inkomsten zijn, verhoog het rendement in jouw kapsalon met Stoelverhuur!

Kom op 19 juni naar de live de informatieavond over het winstgevende concept 'Stoelverhuur.' Leer alles over succesvol Stoelverhuur om jouw omzet én rendement te verhogen.

Waarom je deze kans moet oppakken

Meer rendement

Je wilt een effectieve strategie om het rendement van jouw salon te verhogen.

Kennis van experts

In een avond krijg je alle kennis van de Groeizaken Experts over Stoelverhuur.

Concept vanuit win-win

Een onderscheidend stoelverhuur concept vanuit win-win gebouwd 

Stoelverhuur Groeizaken

3 reden waarom Stoelverhuur voor jou interessant is.

  • Je wilt jouw salon toekomstbestendig maken?
  • Nieuwe ontwikkelingen en verdienmodellen volgen?
  • Professionele mensen aan je binden en rendement behalen?


Claim je plek 


Maximaal 40 plekken beschikbaar!

“We zitten in de transformatie fase van het stoelverhuur concept, de begeleiding en samenstelling van het concept zijn duidelijk en er is nagedacht over nu & de toekomst!”


Wieteke Jansen, eigenaresse Jansen Kappers - Beek en Donk
Een kapper ondernemer die zijn kansen benut

Voordelen voor de Stoelverhuurder

  • Stabiel Rendement: Met stoelverhuur stroomt een constant rendement je richting uit. Terwijl je de touwtjes in handen houdt, pluk je de vruchten van een gestage inkomstenstroom zonder schommelingen.
  • Géén Extra Investering: De lasten van zware investeringen vallen weg. Je hoeft geen grote sommen geld te besteden aan extra apparatuur, voorraden of infrastructuur. Je profiteert van de bestaande setting zonder je financiën te overbelasten.

  • Zekerheid en Continuïteit: Met een basis van huurders die je stoelen vullen, creëer je een veilig vangnet. Zelfs in wisselende economische tijden biedt stoelverhuur een vorm van stabiliteit en continuïteit.

Stoelverhuur is een win-win scenario voor beide partijen, waarbij elke stoel een bron wordt van stabiliteit, groei en welvaart.

Groeizaken kappers branche business coaching

Team Groeizaken

Groeizaken is hét business coaching bureau voor succesvolle ondernemers in de beauty-branche. Vanaf 2007 staan wij klaar om de tofste ondernemers in de Kapper/Beauty Branche flink te laten groeien. Met onze glasheldere programma's, word jij als "Beauty eind-baas" de ultieme versie van jezelf. En die zaak van je? Die wordt gewoon het sterkste bedrijf in de omgeving!

Informatieavond Breukelen

Woensdag
19 juni
19:00
Diensten

Voordelen voor de Stoelhuurder

  • Meer Inkomen: Stoelverhuur opent de poort naar extra inkomsten. Jouw stoel wordt een bron van financiële groei, waarbij je inkomsten toenemen zonder dat je een hele salon hoeft te runnen.
  • Flexibiliteit: Als stoelhuurder geniet je van de vrijheid om je eigen schema te bepalen. Werk wanneer het jou uitkomt, creëer je eigen werk-privébalans en heb controle over je professionele leven.

  • Zekerheid: In een onzekere wereld biedt stoelverhuur een rotsvaste zekerheid. Je hebt jouw eigen plek binnen de salon, zonder de volledige lasten van een eigen bedrijf te dragen.

Deze voordelen vormen slechts een glimp van wat stoelverhuur te bieden heeft. 

“Vanuit een juridisch oogpunt vind ik dat het door Groeizaken ontwikkelde stoelverhuur onderscheidend, duurzaam en zeer helder is. Deze duurzame constructie biedt voor zowel de kappersbranche als andere branches een toekomstbestendige en heldere oplossing.” 


Stefan Kukolja: Bedrijfsjurist - Kukolja bedrijfsjurist

Groeizaken kappers branche business coaching

Wat gaan we doen?

Wij zijn bekenden in de Beautybranche - vier doorgewinterde ondernemers die de klappen van de zweep kennen. En we staan te trappelen om onze schat aan ervaringen met stoelverhuur met jou te delen.


Geen geheimen, enkel de harde feiten - de do's en don'ts die we door de jaren heen hebben ontdekt. En natuurlijk, hetgeen waar het allemaal om draait: het resultaat dat het oplevert.


Wij nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in deze kennis.


Grijp deze kans en kom naar onze informatieavond. Laat je overspoelen met inspiratie en inzichten over hoe je stoelverhuur kunt omvormen tot een doorslaand succes voor jouw eigen salon.

Dit is een springplank naar groei en winstgevendheid die je niet wilt missen.

Veelgestelde vragen informatieavond Stoelvehuur

Wat zijn de kosten voor de informatieavond?

De kosten om aanwezig te zijn bij een Stoelverhuur informatieavond is 74,99 excl. btw. De kosten zijn inclusief hapjes en drankjes.

Waar wordt de informatieavond gegeven?

De informatieavond wordt gegeven in Hotel Van der Valk in Breukelen. Het adres is: Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen

Is deze informatieavond ook interessant voor mij als ik nog geen fysieke locatie heb?

Ja zeker! Deze avond gaat je ook inzichten geven die je kan helpen om Stoelverhuur zelf bij een lokale kapper toe te passen. Want ook voor de Stoelhuurder is het een interessant verdienmodel.

Is Stoelverhuur ook interessant bij een werknemer?

Ja zeker! Hier vertellen we je alles over tijdens deze informatieavond.

Wordt de de avond ook opgenomen om later terug te kijken?

Nee. De enige mogelijkheid om onze adviezen en tips te horen is door hier LIVE bij aanwezig te zijn.

”Als kapper-ondernemer denk je: dat kan ik zelf ook wel bedenken. Toch zijn we een traject met Groeizaken aangegaan. Daarin hebben we pas echt ontdekt wat onze visie en missie is.”


Josine Boerema - HairXclusive  Nijkerk