Erik Swabedissen | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Rijssen | Holten
Bel met Erik: 06 - 1315 6363

Erik Swabedissen

"Groei: niet alleen in je portemonnee, maar vanuit je hart"

Erik is oprichter en geestelijk vader van Groeizaken. Een ambitieuze stuiterbal met energie voor tien. Ik geniet van de interactie met mensen en kick erop om jou te zien groeien. Delen is vermenigvuldigen, daarom besloot ik Groeizaken in samenwerkingsvorm te gieten.

“Ik groeide bijna letterlijk op in de kappersstoel. Volgde een kappersopleiding, deed mee aan kapperswedstrijden.  Mijn hele leven zou ik kapper zijn, geen twijfel over mogelijk. Ik runde drie bedrijven, tot het besef kwam: hele dagen knippen, word ik daar echt wel gelukkig van?

Het roer ging om en ik kon bij een buitendienstorganisatie terecht in verschillende functies. Daar ontdekte ik dat ik met de juiste aanpak en oog voor het menselijke mijn team richting de top kon begeleiden. Ik raakte geïnteresseerd in NLP-coaching.

Professioneel Coach

Ik volgde een opleiding tot professioneel coach en richtte in 2007 Groeizaken op. En ik ontdekte een paar universele bedrijfsfundamenten, waarop we onze 3M-methode baseerden.

Groeizaken heeft ondertussen een prachtige portefeuille met klanten waar ik stuk voor stuk trots op ben. Trots op hun ontwikkeling. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien. Niet alleen in hun portemonnee, maar vanuit hun hart.

Groeizaken-partners Richard,  Arjan en Bert zijn op hun eigen manier toppers die goed passen bij onze klanten die ze begeleiden.

Waarom Groeizaken?

Missie: “Iedere dag een bijdrage leveren aan de groei van mensen en bedrijven.”

Plan hier een afspraak met Erik!

Je weet wel, zo'n gesprek waar je direct iets aan hebt.

Het is GRATIS & duurt 45 min.