Groeizaken over de grens

GROEIZAKEN 'OVER DE GRENS'

Vier dagen, één missie: Jouw kracht en Business naar ongekende hoogtes tillen. No guts, no glory!

Over de grens met Groeizaken

Groei & Ontwikkel

Herken jij dit gevoel als Beauty-branche ondernemer?

 1. Je in de greep van de klok te zit, en tijd voor jezelf steeds schaarser wordt?
 2. Je hebt wel eens gedachten over 'een ontsnappingsroute' uit deze verstikkende drukte?
 3. Je passie begint langzaam te doven?

Dan is genoeg toch genoeg? Chaos heeft lang genoeg geregeerd. Sta op dit kruispunt van je leven stil en kijk recht in de spiegel. Het is tijd voor eerlijkheid...

Maar maak je geen zorgen, dit is de start van een nieuw begin. Een periode van zelfreflectie. Samen met gelijkgestemde ondernemers ga je jezelf herontdekken, je passie en focus herwinnen. Sta op, doorbreek patronen van het verleden en omarm een nieuwe ondernemersrealiteit.

Over de grens...

Hét business coaching programma - "Over De Grens!" maakt dat je niet zomaar een stapje zet, je maakt een sprong naar succes!

Wat mag je verwachten?

 • Je herkent de ware kritische succesfactoren en ontdekt hoe je deze krachtig kunt beïnvloeden.
 • Grip op jezelf en je omgeving? We laten je zien hoe je (weer) stevig de touwtjes in handen neemt en de dirigent wordt van je eigen ondernemerssymfonie.
 • Geen zweverig gedoe - jouw waarden worden het kompas dat je zonder aarzelen de juiste richting op stuurt. weg met de twijfels! omarm de pure zelfverzekerdheid en sereniteit.
 • Stress? Die laten we achter in het stof. Je gaat ontdekken hoe je met een grijns op je gezicht meer uit het leven haalt, zonder de last van stress die je tegenhoudt.

En dat is nog niet alles... In een dynamische omgeving kom je samen met andere ondernemers die net als jij vastberaden zijn om een statement te maken. Ben jij klaar voor de onderdompeling in je eigen waarden? Bereidt je voor op een nieuwe fase waarin balans, rust en focus heersen.

De grote vraag is: Ben jij klaar om 'de grens over te gaan?' We dagen je uit om niet alleen je tenen in het water te steken, maar met een volle sprong jezelf in jouw succes onder te dompelen. Doe mee wanneer jij klaar bent om niet alleen je eigen grenzen te verleggen, maar ze volledig te doen vervagen!

#Foto Ibiza 2023

Ervaren begeleiding

Missie Groeizaken: 'Iedere dag een bijdrage leveren aan de Groei van mensen en bedrijven'

Laat je begeleiden door ongebreidelde kennis en kwaliteit.

Kies voor onmiddellijke impact én een blijvend effect op de lange termijn. De ontwikkelingspartners van Groeizaken zijn geen watjes; ze zijn vol aandacht, betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben geweldig veel ervaring in de Beauty-branche. Ze zullen je niet pamperen, eerder uitdagen. Door hun 'authentieke & gedreven' benadering  word je gestimuleerd om gericht de confrontatie met jezelf te zoeken. Ze houden je een spiegel voor die zo scherp is dat je je eigen potentieel niet kunt ontwijken. Dus, wanneer ga jij besluiten om 'de grens over te gaan?'

Wat mag je verwachten van het 'over de grens' programma?

"Laten we de realiteit eens schetsen: je Beauty-bedrijf is als een onontgonnen terrein vol potentieel, maar het heeft wat flinke meststof nodig om echt te bloeien. Welkom bij het 'Over de Grens' Business Coaching Program, waar we de 'sh*t' van beperkingen transformeren in de meststof voor een bloeiende toekomst! 


Hier gaat het er niet om, om beleefd te blijven knikken. Nee, we duwen je uit je comfortzone, schudden je wakker en laten je zien hoe je dieper kunt graven, slimmer werken én slimmer zult groeien.

De 3M methode:

Mensen: Hoezo ‘alleen’ groeien, je moet je team laten meegroeien! Leer hoe je van Je-Zelf én je medewerkers een toegewijd en gepassioneerd leger van klantverleiders maakt. Tijd om de leiding te nemen en je team te inspireren om te presteren als nooit tevoren.


Minuten: Geen tijd om te verspillen. Leer hoe je elke minuut maximaal benut, zodat je niet alleen meer hoeft te doen, maar ook kunt genieten van het resultaat. We hakken de onzin weg en tonen je hoe je slimmer kunt werken, niet harder.


Munten: Stop met ronddwalen in het financiële moeras. We geven je de kaart om uit te vinden waar het geld echt zit. Van strategische budgettering tot slimme investeringen, we leren je hoe je die munten kunt laten rollen, jouw kant op deze keer!

En ja, we graven dieper dan alleen business. Want als je mentaal en fysiek niet in topvorm bent, kun je net zo goed je zaak sluiten. 


+ 2M's van Mindfulness en Maaltijden


Mindfulness: Luister, als je denkt dat mindfulness een of andere zweverige onzin is, denk dan nog eens na. We laten je zien hoe een rustige geest je beslissingen aanscherpt, je creativiteit laat exploderen en je helpt om stress te verpletteren.


Maaltijden: Gezonde Voeding, weet je wat er gebeurt als je jezelf volpropt met troep? Je prestaties kelderen als nooit te voren. Ontdek hoe je je lichaam kunt voeden met brandstof die resultaten oplevert. Gezonde voeding is niet voor watjes.

 

Dus hier is de deal: Stop met dromen, begin met doen. 'Over de Grens' Business Coaching Program is geen zondagswandeling; het is een survivaltocht naar succes. Schrijf je nu in en wees voorbereid om door de sh*t te waden en je eigen meststof voor een geweldige toekomst te creëren! 

Jouw volgende stap naar duurzaam succes!

Duik erin, grensverlegger! Dit 'Over de Grens programma' is jouw ticket naar persoonlijke groei en balans - geen half werk hier. We hebben geen tijd te verliezen, dus luister goed. Dit unieke avontuur is precies wat je nodig hebt, en we zijn er helemaal voor jou. Geen massagedoe, want jij verdient de spotlight. Dat is waarom we het aantal waaghalzen beperken tot 10. Er is geen plek voor de grijze massa, alleen voor degenen die écht willen doorbreken.

DAG PROGRAMMA:

Dag 1: Na aankomst is het tijd om die hongerige buikjes tevreden te stellen met een lunch waar je mond van gaat watertanden - want laten we eerlijk zijn, jij hebt deze verwennerij verdiend. Maar genoeg over het eten, laten we het nu hebben over de echte start: de eerste M van de 3M- methode. We gaan duiken in de diepte van je identiteit. Wie ben jij? Niet de oppervlakkige 'Hoi, ik ben [jouw naam]' versie, maar de ruige, rauwe kern van wie je echt bent. We gaan aan de slag om te ontdekken vanuit welke identiteit je de wereld gaat veroveren.


En voor degenen die denken dat we na deze intense identiteitssessie even kunnen uitbuiken, hebben we een verrassing. Deze avond zullen we je laten zien waarom gezonde voeding niet alleen een modetrend is, maar de brandstof voor jouw wilde avontuur. We gaan de handen uit de mouwen steken en onze eigen maaltijden samenstellen - geen kant-en-klaar gedoe hier. We gaan kokkerellen als ware rebellen.

Dag 2: Goedemorgen, wereldverbeteraars! Laat je ochtendhumeur verdwijnen, want we beginnen deze dag met yoga en mindfulness. En nee, geen zweverige luchtkastelen hier - we gaan strekken als ware krijgers, want alleen met een sterke geest en een soepel lichaam kun je de wereld écht aan.


Nu we het toch hebben over balans. Want te midden van die knotsgekke wereld daarbuiten, is het tijd om je eigen koers te bepalen. We gaan niet voor half werk, en dat geldt ook voor de tweede M van de 3-M methode. Het is tijd om in de ring te stappen met andere ondernemers en met een flinke dosis lef aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten. We gaan de patronen ontrafelen die jouw persoonlijke en zakelijke succes bepalen - geen oppervlakkige analyses, maar diepgaande inzichten die je laten zien hoe je die wereld kunt veroveren.


En wanneer de zon ondergaat, is het tijd om die innerlijke mens te voeden. 's Avonds is er geen ruimte voor verplichtingen of regels. Het draait helemaal om jou...

Dag 3: Rise and shine! We beginnen de dag op dezelfde manier waarop helden dat doen - met yoga en mindfulness, maar dit keer met een twist. We gaan de rust in Je-Zelf niet alleen ontdekken, ook heroveren. Het is tijd om die innerlijke chaos te temmen en je kracht te hervinden in stilte.


Vandaag gaan we de arena van de werkelijkheid betreden met niets minder dan de meest waardevolle gereedschappen die je je kunt voorstellen. Geen oppervlakkige flauwekul, maar een diepgaande expeditie naar jouw ware identiteit op alle fronten van je leven. We gooien alle gebieden op tafel: zakelijk, relationeel, thuis, gezondheid, financieel, persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Geen enkele hoek blijft onbelicht!


Dus, maak je klaar om jezelf te confronteren, te omarmen en te transformeren. Dit is jouw dag om in de spiegel van je ziel te kijken en te zien wie je werkelijk bent - zonder maskers, zonder filters. Dus laat die innerlijke rebel los en stort jezelf in deze zoektocht naar zelfontdekking en ongeëvenaarde kracht.

Dag 4: Goedemorgen, durfals! De tijd vliegt en hier zijn we weer, met onze dagelijkse dosis yoga en mindfulness - want je weet dat je lichaam en geest die nodig hebben om op volle kracht te blijven.


Het wordt steeds interessanter, want we gaan nog dieper in de duistere krochten van onze reis duiken. Maak je klaar voor de derde M van Munten - oh ja, je leest het goed, Munten. Want inzicht is de sleutel, en we gaan je blik verruimen op een manier die je niet zag aankomen.


Ken je dat gevoel van financiële benauwdheid dat als een donkere wolk boven je hoofd hangt? Wel, dat gaat veranderen. We gaan je laten zien hoe je dat financiële landschap op een verbijsterend eenvoudige manier kunt aanpakken. Het is tijd om je eigen cockpit te besturen, en nee, dat is geen fantasie. Thuis aangekomen, zul je de touwtjes in handen nemen op een manier die je toekomst voorgoed zal veranderen.


Vergeet die traditionele geldzorgen - we gaan ze vervangen door een brutaal financieel uitzicht. Jouw toekomst!

Investeer in jezelf

Over de grens nodigt je uit...

een grensverleggende reis te maken. Gedurende deze inspirerende meer-daagse reis, verken je jouw grenzen en krijg je de kans om te groeien.

Over de grens is altijd inclusief:

 • overnachtingen
 • een eigen kamer
 • training/coaching
 • maaltijden/drankjes
 • hand-outs

Bereid je voor op grensverleggende groei en ontdekking!

NOTE: Per 'over de grens editie' kan het programma en de prijs afwijken. Voor iedere editie wordt vooraf, prijs, draaiboek!

Groeizaken over de grens

Drie daagse Ibiza 

Inclusief drie overnachtingen, maximaal twaalf deelnemers.

Drie dagen keiharde FOCUS op je business! Geen gedoe, geen afleiding. Weet je waarom? Hier komt het: strakke structuur voor vette winst. Bam! Alles op scherp in drie dagen. En daarna?


Meer rust in je kop, meer structuur je bedrijf en meer winst in je tent! 

Vanaf slechts  € 1.750,00 (per persoon excl. btw en reis) 

Bereid je voor op grensverleggende groei en ontdekking!

Vijf daagse Spanje

Inclusief vier overnachtingen, maximaal zes deelnemers.

Tijd om het leven en je business te boosten, en dat in vijf dagen! Stap in je eigen arena tijdens dit vijf daagse. Speciaal gemaakt voor die ondernemers die net iets meer verdieping zoeken in zichzelf én hun business. We hebben het over serieuze diepgang en vooruitgang. Voel de kracht van een kleine groep, nieuwe inzichten op het gebied van Business, Mindset & Voeding.

De prijs is vanaf slechts  € 1.995,00 (per persoon excl. btw en reis)