Business Coaching Program | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Nederland
Programma's

Business Coaching Program...

Tijd om het leven en je business te boosten!

geef mij alle info over het b.c.p.


Wat levert het BusinessCoaching Program mij op?

Voel je dat brandende verlangen naar groei? Klaar om dat extra tandje bij te zetten en jouw potentieel te laten excelleren? Grijp dan nu deze uitdaging bij de horens en stort jezelf in het jaarprogramma van transformatie en triomf.

In dit programma wacht een geweldige reis op je, samen met andere ambitieuze ondernemers die dezelfde passie delen. Het is niet alleen leren; het is samen bouwen aan een toekomst die barst van succes.

Hier is wat je kunt verwachten:

  • Leer de geheimen om het uiterste uit jezelf te halen.
  • Ontdek de kunst van ondernemen op jouw unieke manier, geen compromissen.
  • Creëer doelen met een focus die vlijmscherp is.
  • Laad jezelf op met nieuwe energie en ondernemersplezier.
  • Transformeer in een zelfverzekerde, rustige ondernemer met ultieme vrijheid.
  • Bouw een business die niet alleen bestand is tegen de tijd, maar erop gedijt.

Dit is jouw uitnodiging om de sprong te wagen, om te groeien zoals je nooit voor mogelijk hield. Laat het verlangen naar groei je leiden en sluit je aan bij de groep van ambitieuze ondernemers die klaar zijn om te domineren. Waar wacht je nog op? Jouw toekomst van triomf wacht!

Carrie Jongejans

Jongejans Haarwerk

Dank voor dit inzicht

Tijdens het Business Coaching Program werd me een spiegel voor gehouden: "waarom ik zo aan het vechten ben?" Deze vraag kwam bij me binnen, ik zie nu wat ik aan het doen ben en waar het vandaan komt. Het mooiste is dat ik voor het eerst met een TIP naar huis ging en niet met een fakkel, die ik gebruikte om mezelf af te branden. Het Business Coaching Program beslaat iets meer de alleen de onderneming zelf. Dank je wel hiervoor!  

Verbaas jezelf en groei tot ongekende hoogten!

Tijd om uit je comfortzone te stappen en de strijd aan te gaan met je eigen grenzen! Vergeet het gedoe en gun jezelf deze reis naar ongekende groei en succes!

Eerst en vooral, verspil geen tijd met middelmatigheid. Duik in de wereld van de absolute toppers en steel hun geheimen. Groeizaken biedt je een  arena met kennis, bevlogen sprekers én bewezen methodes. Geen flauwekul, enkel pure persoonlijke expansie. We geven je de rode loper naar leiderschap , diep graven in de jezelf en je business met onze eigen ontwikkelingspartners. En dat is pas het begin!

Ten tweede, weg met het kleine denken. Hier gaan we vol gas met groepsopdrachten die je bloed laten pompen. Jij en je kompanen worden gedropt in de fictieve jungle van een start-up. Wie ga jij zijn in dit beestachtige team? Wat ga je aanpakken om de competitie in de schaduw te laten staan? Dit is geen theekransje, dit is groei in zijn ruwste vorm.

Een meedogenloze blik op jezelf en de dynamiek van de roedel.

Wat gaan we doen?

Dag 1: How to actieve total clarity 

Sta even stil bij dit: zou een navigatiesysteem je ooit naar je bestemming kunnen brengen als je de bestemming niet eerst invoert? De waarheid is glashelder – het kan simpelweg niet!

Laten we dat naar ons eigen leven en bedrijf vertalen: wat is jouw missie, jouw ultieme visie? Kortom, waar wil jij naartoe? Zonder deze duidelijke bestemming blijft alles in een mistige waas gehuld.

Nu vooruit, hier is de uitnodiging voor helderheid. Het is de sleutel die deuren opent en paden verlicht. Geef richting aan jezelf en je onderneming. Sta toe dat je doelen kristalhelder worden, zodat je weet welke stappen je moet zetten. Zeg vaarwel tegen verwarring en omarm de kracht van definitie.

Dus, durf jezelf en je bedrijf die cruciale vraag te stellen: wie ben ik, waar ga ik naartoe? Zie jezelf al op die bestemming, en laten we samen de weg plaveien naar een toekomst van scherpe focus en onmiskenbare succes. Want in de wereld van grootsheid is één ding glashelder: helderheid zelf.

Dag 2: Know your Purpose

Luister goed, doorgewinterde ondernemers die snakken naar de top zijn altijd bezig met structuur te verbeteren! Het is tijd om die vage, zwakke doelen in de vuilnisbak te gooien en jezelf te focussen op het volgende niveau van onstuitbaar succes.

Hier is een onweerlegbare waarheid: zonder doelen, ben je als een blind paard dat ronddartelt zonder richting. Je hebt die flitsende visie, die epische droom voor je bedrijf – maar als je geen harde, messcherpe doelstellingen hebt om daar te komen, dan blijft het een hersenspinsel.

Dit is waar het Business Coaching Program om de hoek komt kijken. Geen onzin, geen suikerlaagjes – alleen rauwe, ongefilterde begeleiding om je doelen in diamant te polijsten. We slepen je uit de modder van 'middle off the road' en laten je de weg zien vanuit Focus. Geen ruimte voor twijfel, geen plaats voor terughoudendheid.

Je leert hoe je die doelen neerzet met chirurgische precisie. Geen vaag 'Ik wil succesvol zijn', maar eerder 'Ik wil mijn omzet in de komende zes maanden met 50% verhogen door een gedurfde marketingcampagne die mijn concurrenten in de schaduw zet.' Dat is het soort doel dat we smeden – doelen die snijden, die indruk maken, die effectief zijn.

Dus, ben je klaar om die stuurloze, halve benadering vaarwel te zeggen? Sta jezelf toe om te worden gecoacht naar de top, met als doel de beste te worden in de branche? We beloven je niet alleen next level, maar next universe. Maak je klaar om te heersen. Ready? 

Dag 3: True leaderschip

In de wereld van echte leiders, wordt geen stoet van volgers gecreëerd – nee, ze smeden een pad naar nieuwe leiders! En nu is het jouw beurt om te ontdekken hoe je die leidende kracht ontketent.

Met het DISC-leiderschapsprofiel aan je zijde, beweeg je niet in de schaduw van anderen, maar in het licht van authentiek leiderschap. Dit is niet zomaar een training, dit is een meesterlijke reis naar het hart van leiderschap zoals je het nog nooit hebt ervaren.

Gooi die ouderwetse leiderschapsmethoden het raam uit en omarm een aanpak die gebaseerd is op inzicht, op ware kracht. We voorzien je niet alleen van kennis, vooral inspirerende gastsprekers met ervaring en je wereld op z'n kop zetten.

Stap binnen in de arena van je eigen leiderschapsstijl, gewapend met het DISC-profiel. Leer niet alleen hoe je anderen kunt leiden, maar ontdek hoe je anderen tot leiders kunt vormen – een verschuiving van macht die je zal verbazen.

Dus, ben je bereid om het roer over te nemen en de leiderschapskoers van de toekomst te varen? Dit is jouw uitnodiging om op te staan, uit te stijgen boven het gewone en een nieuwe generatie leiders te begeleiden. Klaar om je stempel te drukken? Dit is waar het begint.

Dag 4: Stay committed

Sta paraat, pioniers van potentieel! De tijd om jezelf te bewijzen is aangebroken, je staat op het punt om jezelf uit te dagen en het publiek te verleiden tot een presentatie die de geschiedenis zal ingaan.

We hebben nu al drie bijeenkomsten lang gewerkt aan het verscherpen van je geest met verse, grensverleggende kennis. Nu is het tijd om die kennis om te zetten in een presentatie die de wereld zal doen opschrikken. Met het Groeizaken-T.E.A.M. aan je zijde ga je niet zomaar praten – je gaat de arena betreden en jouw missie en visie met ongeëvenaarde kracht presenteren.

Dit is geen moment voor bescheidenheid. Laat de wereld zien wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe gaat. Giet je jaarplanning in beton en deel het met de overtuigingskracht van een geboren leider. Jouw rol als leidsfiguur krijgt vorm in deze presentatie, en je zult stralen als nooit tevoren.

Dit is geen routineklus. Dit is een uitdaging, een oproep tot grootsheid. Dit is het moment waarop je jezelf bewijst, waarop je je mededeelnemers inspireert met de kracht van je woorden en visie.

Dus, bereid je voor op het podium, met al je mede deelnemers aan je zijde, en maak je klaar om een verpletterende indruk achter te laten. Jouw doelen, jouw leiderschap, jouw gewenste uitkomst – het is tijd om te schitteren. Ga ervoor en grijp je plek in de geschiedenis van buitengewone presentaties!

Dag 5: It's always about people

Let op, visionairen van succes! Hier is een waarheid die je niet kunt negeren: medewerkers zijn het kostbare goud in de schatkist van jouw bedrijf. Maar luister goed, want het is tijd om een stap verder te gaan. Het is tijd om die medewerkers echt te doorgronden, om ze als individuen te kennen en te waarderen.

Stel je eens voor, een bedrijf zonder die onmisbare schakels – dat is als een lege huls. Dus, hoe ga jij om met je mensen? Dat is de vraag die we je vandaag stellen. In deze buitengewone sessie duiken we diep in de kern van jouw managementstijl, de essentie van jouw samenwerking en de kracht van jouw communicatie.

Dit is geen moment om oppervlakkig te blijven. We gaan niet alleen krabbelen aan de oppervlakte. Nee, we gaan graven en ontdekken wat er werkelijk onder de oppervlakte borrelt. Dit is waar leiderschap een verschuiving maakt van goed naar groots.

Je zult leren om je medewerkers te zien als individuen met unieke potentieel en bijdragen. Je zult de sleutels krijgen om je management te verfijnen, je samenwerking te versterken en je communicatie te transformeren in een instrument van inspiratie en motivatie.

Dus, sta klaar om de lakens van je bedrijfscultuur op te schudden. Het is tijd om het ware goud van je bedrijf te ontdekken en te waarderen – je medewerkers. Deze sessie is jouw kans om jezelf te bewijzen, jezelf opnieuw uit te vinden en te laten zien dat je meer bent dan een gewone leider. Ben je er klaar voor?

Dag 6: Creating your money machine  

Hey daar, geldmeesters in wording! Laten we eerlijk zijn, ondernemingen dansen op het ritme van een strakke financiële groove. Maar laten we het gesprek eens naar een ander niveau tillen. Geld is geen doel op zich; het is jouw ultieme speelgoed om jouw visie tot leven te wekken!

Begrijp me niet verkeerd, we gaan geen saaie rekenkundige dans uitvoeren. Nee, we gaan jouw bedrijf in zijn financiële onderbuik ontrafelen en zien hoe klanten jouw geheimwapen zijn voor een opwaartse spiraal van welvaart.

Targets? Die zijn niet slechts cijfers op papier; ze zijn de maatstaf van jouw glorie. En vandaag, mijn vrienden, krijg je de kans om niet alleen te ontcijferen wat klanten jou opleveren, maar om ze te verheffen naar de status van jouw triomfantelijke krijgers!

Laten we het over passief inkomen hebben – dat is waar de echte magie begint. Gastsprekers zullen je meenemen op een epische reis door geldstromen en je leren hoe je niet alleen kunt overleven, maar kunt gedijen met een inkomen dat blijft binnenstromen terwijl jij op een strand ligt te chillen.

Dit is geen conventionele financiële praat. Dit is een grensverleggende ervaring die je kijk op geld zal transformeren. Dus, als je klaar bent om geld te omarmen als jouw instrument voor vrijheid en ongekende mogelijkheden, dan is vandaag de dag om jezelf te bevrijden van financiële beperkingen. Zijn jullie er klaar voor? Let's rock that cash flow!

Dag 7 & 8: The power of marketing 

Welkom in de arena van onstuitbare groei, waar marketing de koningin is die de scepter zwaait! In ons grensverleggende business coaching program onthullen we de sleutels tot een meesterlijke marketingstrategie die de concurrentie doet beven.

De 7 P's – een symfonie van krachtige pijlers die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen. Van product tot promotie, we gaan dieper dan de oppervlakte en onthullen de geheimen van een uitgekiende marketingmix die je doelgroep omver zal blazen.

En laten we het niet eens hebben over de SWOT-analyse – dat is waar je jouw merk scherper maakt dan een samoeraizwaard. We breken je bedrijf af tot in de fundamenten en bouwen het op met een onverslaanbare strategie, gebaseerd op jouw sterke punten en kansen, terwijl we zwakheden en bedreigingen meedogenloos uitroeien.

En daar stopt het niet. We duiken in de wereld van social media als krijgers op een missie. Van Facebook tot Instagram, we laten geen enkele digitale steen onberoerd. Leer hoe je jouw merk kunt injecteren in de aderen van het online universum en hoe je een online community creëert die verslaafd is aan jouw aanwezigheid.

Dus, als je klaar bent om je merk te transformeren van alledaags naar episch, dan is dit jouw uitnodiging om je bij ons te voegen. Dit is niet zomaar een coaching program; dit is de revolutie van marketing zoals je die kent. Stap binnen en ontdek hoe je jouw merk laat brullen in het oorverdovende speelveld van de zakenwereld. Ben je klaar om te schitteren?

Dag 9: Strategic innovation

Stap binnen in de wervelwind van innovatie die de beauty branche op zijn kop zet! Hoor je de geruchten? Robots die onze plek innemen? Maar luister, we zijn nog lang niet klaar. Onze rol evolueert, onze creativiteit en passie zijn onvervangbaar, en de toekomst is rijker dan we ons kunnen voorstellen.

De komende jaren? Ze zijn als een canvas dat wacht om beschilderd te worden met grenzeloze mogelijkheden. Denk aan de fusie van technologie en schoonheid – een symfonie van kunst en wetenschap. Zie jezelf als een pionier, een ontdekkingsreiziger in een universum van nieuwe kansen.

En laten we eerlijk zijn, het draait allemaal om verandering. Maar raad eens? We staan niet aan de zijlijn te kijken; we zitten achter het stuur van verandering, sturen het schip van innovatie. Onze vaardigheden, onze intuïtie, en ja, onze menselijke aanraking, kunnen nooit door robots worden geëvenaard.

Dus, omarm de opwinding, de nieuwsgierigheid en het potentieel dat voor ons ligt. De toekomst is onze speeltuin, en wij zijn de visionairs die hem tot leven brengen. Geen angst voor robots; wij zetten de toon, wij creëren de trends en wij blijven het hart van de beauty branche. Ben je er klaar voor om te innoveren en te schitteren? De toekomst wacht, en we zijn meer dan gereed om hem te omarmen!

Dag 10: MindF*cking Coole Nabrander

Laat de trompetten schallen en de confetti vliegen, want hier komt de mind-blowing nabrander die je nooit zag aankomen! Terugblikken, met collega ondernemers en wellicht inmiddels vrienden, is niet alleen een reis door de tijd, maar een duik in de diepten van onze transformatie.

Wat heb je het afgelopen jaar geleerd? Oh, we hebben geen tijd voor een marathon aan ontdekkingen – maar elke ervaring, elke uitdaging heeft je klaargestoomd voor deze epische finale. Jouw praktijk, eens een zaadje van potentieel, is nu opgebloeid tot een oase van kennis en bekwaamheid.

Het is tijd om die kennis in de schijnwerpers te zetten, om de wereld te laten zien hoe jouw bedrijf is getransformeerd door de kracht van nu. En oh ja, die vette presentatie waar je op hebt gewacht? Houd je vast, want het wordt een sensatie, een totale verrassing die je ademloos zal achterlaten!


"Nadat ik mezelf en ons bedrijf enkele jaren succesvol heb laten begeleiden door Groeizaken ben ik toe aan iets nieuws. Iets wat mezelf verder brengt en informatie biedt over ontwikkelingen die op ons af komen. “De wereld gaat steeds sneller en hoe speel je daarop in als ondernemer en als onderneming?” zijn vragen die mij als mens bezighouden.

Voor mij is het delen met andere ondernemers en leren van elkaar belangrijk, voor nu en later. Juist NU in deze tijd vind ik deze ontwikkeling essentieel en toen Groeizaken kwam met dit programma wist ik gelijk dat dit het programma is dat ik momenteel zoek."

GERWIN GERRITSEN - Gerbri BV

Andere programma's

Stoelverhuur

Stoelen te huur in jóuw kapsalon? Hoe dan, en kan dit zomaar? We leven in dynamische tijden. Jij wilt je bedrijf klaarstomen voor de toekomst, nieuwe vibes omarmen, toptalent aan boord halen én natuurlijk lekker rendement draaien, met z'n allen!


Maar hoe? Let's do this! 

Boostcamp

Kijk, dit is jouw moment. Eén middag keiharde FOCUS op je business! Geen gedoe, geen afleiding. Weet je waarom? Hier komt het: strakke structuur voor vette winst. Bam! Alles op scherp in die paar uur. En daarna?


Dan wil je maar één ding: meer. Meer rust, meer structuur, en hell yeah, meer rendement!