Arjan van Vugt | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Rijssen | Holten
Bel met Arjan: 06 - 1093 5223

Arjan van Vugt 

“Door met aandacht te luisteren, optimaal begeleiden"

Als Groeipartner belichaamt Arjan meteen de groei van Groeizaken zelf. Als geboren Brabander brengt hij naast een volledig eigen sfeer ook een nieuw werkgebied met zich mee. Met hulp van Groeizaken ontwikkelde hij twee bedrijven door tot een begrip. Dat wil hij ook voor anderen doen.

“Bedrijven naar een hoger niveau brengen en écht iets voor jezelf opbouwen, dat heb ik altijd al superleuk gevonden. Groeizaken kende ik al van het Business Coaching Program dat mijn vrouw en ik volgden. We merkten mooie resultaten en de werking van de 3M Methode.

Nuchter gevoelsmens

Ik ben een gevoelsmens. Als ik ergens binnenkom, zie ik in een oogopslag hoe de vork in de steel zit. Waar de schoen wringt en waar nog wat aan te scherpen valt. Je ziet vaak ondernemingen waarin de eigenaar of bedrijfsleider in het bedrijf nog te veel hooi op z’n vork neemt. Daardoor komt ’ie niet toe aan het werken aan z’n bedrijf.

Kwaliteit

In mijn vrije tijd kun je me soms wel drie keer per week op de mountainbike in het bos vinden. Vroeger wilde ik daarin altijd de eerste zijn. Tegenwoordig kijk ik meer naar kwaliteit: genieten van de rit, de omgeving en de interactie met elkaar. Die mentaliteit neem ik mee in het bedrijfsleven. 

Luisteren

Een van mijn sterke kanten is luisteren. “Door met aandacht te luisteren kun je optimaal begeleiden.” Dat begint al tijdens een netwerkgesprek. Zo signaleer ik snel verbeterpunten. Wil de ondernemer daar met mij aan werken, dan blijf ik ook tijdens het traject steeds een vinger aan de pols houden. Zo krijg ik de informatie boven tafel die nodig is om het bedrijf dat ene duwtje in de goede richting te geven.

Waarom Groeizaken?

Groeizaken gaat door tot het beoogde resultaat is bereikt. En de 3M-methode werkt gewoon. Dat merk ik steeds weer opnieuw.”

Plan hier een afspraak met Arjan

Je weet wel, zo'n gesprek waar je direct iets aan hebt.

Het is GRATIS & duurt 45 min.