Over de grens | Business Coaching | Groeizaken | Ibiza
Over de grens

Onlangs ging Groeizaken over de grens! We streken neer op het Spaanse eiland Ibiza. Met een coaching programma dat in het teken stond van drie hoofdzaken: balans in je kop, je lijf, en je bedrijf . 

Deze drie onderdelen kwamen aan bod tijdens deze driedaagse trip. Na een verrassende kennismaking op deze waanzinnige locatie, trapte Soraya af met een mindfulness training. Een mooi leermoment voor de twaalf deelnemers was het herkennen van stress, het hanteren van stress en je kracht vinden door in het nu te zijn. Niet zweverig maar vooral een moment van bewustwording. Enorm leerzaam!

Elske, orthomoleculair leefstijlcoach, nam de deelnemers mee in een gezonde leefstijl. In een fysiek zwaar beroep als kapper is een gezonde leefstijl een must. We leerden hoe je je fit(ter) kan voelen door je eetpatroon te verbeteren en vooral waarom gezond leven zo belangrijk is. Na afloop genoten we van de heerlijke, gezonde maaltijd die de deelnemers tijdens een kookworkshop gezamenlijk hadden bereid. 

Bert nam de business coaching voor zijn rekening.  Onze 3M-methode kwam uitgebreid aan bod. Hoe belangrijk is het om de juiste Mensen om je heen te hebben, hoe heb je de structuur van je bedrijf geregeld (M-minuten) en wat is ervoor nodig om de Munten goed op orde te hebben? Rust in je kop, structuur in je bedrijf en rendement in de tent!

Voor de liefhebbers startten we op de laatste dag met een yogasessie in de mooiste baai van het eiland. We sloten de dagen af met een gezellige barbecue aan het zwembad bij de villa. 

Sta jij ook te popelen om samen met ons letterlijk en figuurlijk ‘over de grens’ te gaan? Houd dan onze social media en website in de gaten. Groeizaken over de grens 2024 is coming soon!


Deze blog is geschreven door Bert van Bennekom en Erik Swabedissen

Over de schrijver
Bert is verbinder in hart en nieren. Met zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij mensen en bedrijven graag in beweging. Door zijn ruime ervaring in zowel de retail als in de dienstverlening heeft hij een brede kijk op diverse takken van het bedrijfsleven.
Reactie plaatsen