GROEIEN MET JOUW BEDRIJF!

Wij kijken met je mee in jouw stuurhut!

let's meet


Onze diensten, jouw kansen!

Je bedrijf naar het volgende niveau tillen zwaar? Doe het niet alleen. Dit is voor de kapper ondernemer die zichzelf en zijn medewerkers wil laten groeien. Waar knelt het? Welke pijnpunten moeten er worden opgelost zodat jij én je medewerkers kunnen gaan groeien? Hoe wakker je de drive van mensen aan, zodat ze met plezier naar hun werk gaan?

Aan de hand van onze 3M Methode ontdek je welke stappen jij en je bedrijf moeten nemen om door te stromen.

Zowel korte als lange programma’s, allemaal met het doel: Langetermijnverandering verankeren voor structurele groei!

Dé cockpit van jouw bedrijf...

Jij wilt weten hoe je kunt werken aan je bedrijf?

  • Vanuit een duidelijke cockpit.
  • Met structuur die zorgt voor rust in  jouw kop.
  • En, meer winst uit op alle fronten.

Zet de volgende stap in jouw onderneming! Papers boordevol praktische tips en voorbeelden. Volg ze stap-voor-stap bij het inrichten van jouw bedrijf en groei door! Met deze gratis white paper geef je jouw kappersonderneming een financiële boost vanuit jouw cockpit!


50%
download gratis white paper


Let's meet

Tijdens onze gratis kennismaking kijken we wie jij bent en hoe je bedrijf in elkaar steekt. Ook ontdek je wie wij zijn, wat we doen en wat onze filosofie daarachter is. We verkennen waar jouw bedrijf knelt en waar de groei zit. Dit doen we aan de hand van onze 3M Methode (mensen, minuten en munten). Op basis daarvan bepalen we of het DISC-assessment, het Let’s start- of het Let’s move forward-programma bij je past.


  • Vrijblijvende gratis kennismaking
  • 45 minuten
  • Samen sparren over jouw bedrijf

Let's start

Op basis van de kennismaking gaan we minstens drie maanden lang aan de slag. De 3M Methode wordt toegespitst op jouw meest acute uitdaging van dit moment. We verkennen, luisteren, signaleren en coachen jou en je medewerkers. Waar knelt het? Waar ligt de groei? Waarschuwing vooraf: ’t is even wennen, zo’n frisse blik op je werkvloer. Maar juist buiten je comfortzone ligt de groei. Wij helpen je op weg.

Let's move forward

Blijkt tijdens onze kennismaking dat de pijnpunten binnen jouw bedrijf diep zitten? Dan is het tijd voor 'Let's move forward.'

Langetermijnverandering verankeren bij jezelf en medewerkers doe je niet in een dag. Met dit programma dompelen we je bedrijf een jaar lang onder in de 3M Methode. Voor structurele groei.

Let's optimize

Een persoonlijkheidsprofiel volgens het DISC-model. Zo krijg je een goed beeld van hoe teams samenwerken en wie het ideale team vormt. De stip op de horizon? Alle teamleden op een plek waar ze maximaal tot hun recht komen, inclusief jijzelf!

Leiderschap is een manier van denken, een manier van doen en,
het belangrijkste, een manier van communiceren.

Simon Sinek