Diensten | Groeizaken | Training | Businesscoaching | Beauty branche
Diensten

GROEIEN MET JOUW BEDRIJF!?

Wij kijken met je mee in jouw stuurhut!

Laat zien die tools


Groeizaken kappers branche business coaching

Wij bieden de tools,

jij grijpt de overwinning!

Hey daar, ambitieuze ondernemers in de beauty branche! Klaar om serieus werk te maken van succes? Luister, dit is niet voor de watjes. Dit is voor diegenen: “met ballen, die willen knallen.” 

Genoeg van dat eenzame gedoe om je bedrijf naar een hoger plan te brengen? Begrijpelijk. Niemand doet dit soort dingen alleen. Dus, hier sta je dan; “eindbaas uit de beauty branche,” met grote dromen en een nog groter verlangen om niet alleen jezelf, maar ook je team naar nieuwe hoogten te stuwen.

Waar zit 'm de kneep? Welke irritante pijnpunten zorgen ervoor dat je niet vooruitkomt? Stop met klagen, laten we beginnen met actie. Het is tijd om je problemen met een flinke dosis vastberadenheid aan te pakken. En raad eens? We vinden die sleutel tot die glorieuze groei die je zoekt, 100%!

Laat me je nog één geheim vertellen - onze 3M Methode. Het is alleen voor de eindbaas, voor iedereen die gaat voor die extra stap! Klaar zijn met de middelmatigheid! Het is voor de eindbazen in de beauty branche  die 'de ballen hebben' om echte verandering te creëren. Stap één: ontdek waar je vastloopt en waar die pijnpunten zitten die je groei in de weg staan. Geen excuses meer, gewoon actie... Let's Meet!

DÉ COCKPIT VAN JOUW BEDRIJF...

Dus jij hebt honger naar een serieuze financiële Business Boost? 

✅ Vanuit een cockpit die glashelder is? 

✅ Structuur die je kop kalmeert?

✅ Meer winst op alle fronten realiseert? 

Check dit: Next level actie voor jouw business! Papers tjokvol bruikbare tips en real-life voorbeelden. Volg ze stap-voor-stap, transformeer je zaak en rijg de successen aaneen! Deze gratis white paper Boost je beauty bedrijf naar financiële glorie, recht vanuit je cockpit! Let's go...

Let's meet

Weg met de normen, hier is dé deal waar je naar hunkert. Geen saai babbeltje, maar echt zo’n gesprek waar je direct iets aan hebt!

Groeizaken is geen doorsnee team. We zijn Ontwikkelingspartners, out-of-the-box denkers die ontevreden worden van ‘standaard.’ We zijn hier om je te laten zien hoe je het spel verandert.

Tijdens deze gratis kennismaking duiken we diep in jouw essentie als ondernemer en de kern van je bedrijf. Maar wacht, er is meer. We onthullen onze diepste drive en de filosofie achter onze acties. geen smalltalk, direct to the point!

Omarm de rebel in jezelf en laten we je bedrijf naar nieuwe hoogte brengen. Het begint allemaal met die gedurfde, geheel vrijblijvende introductie:

  • 100% gratis 
  • 45 minuten
  • Altijd resultaat!

We bespreken jouw potentieel en beslissen samen of je klaar bent voor deze rit. Klaar om die verborgen obstakels los te laten? Mogelijk is het DISC-assessment iets voor jou. Wil je een kickstart? Ga dan voor het 'Let’s start'-programma. Direct in het diepe? Dan ben je klaar voor "Let’s move forward," om je groei in een hogere versnelling te zetten.

Groeizaken kappers branche business coaching

Let's start

Volgende actie! Na onze Let’s Meet introductie duiken we vol gas in een traject van minstens drie maanden. De 3M Methode(mensen, minuten en munten)! Perfect afgestemd op jouw meest urgente uitdaging. We gaan niet zitten niksen, we duiken erin, luisteren scherp, detecteren de kansen en coachen jou en je team als nooit tevoren.

  • Waar wringt de schoen?
  • Waar ligt die groeispurt te wachten?

WAARSCHUWING:

Dit wordt niet zomaar business as usual. We gaan je werkvloer bekijken met een frisse, ongefilterde blik. Ja, het kan onwennig zijn. Maar raad eens? Net buiten je comfortzone ligt die vette groei te wachten. Groeizaken laat je zien hoe je die sprong kunt maken. 

LET'S move forward

Bingo, tijd om die verborgen pijnpunten in jouw bedrijf te ontmaskeren tijdens onze intro. En als ze dieper zitten dan verwacht, tja, dan wordt het hoog tijd voor actie - 'Let's move forward.'

  • Dacht je echt dat het fixen van jouw ondernemerschap en je team in een flits gebeurt? No way. 

Met dit programma nemen we jouw bedrijf een heel jaar lang mee in de wilde achtbaan van de 3M-Methode. Waarom? Omdat oppervlakkig gedoe niet onze stijl is. We graven diep, verstoren de norm. En dat allemaal voor die keiharde, blijvende groei. Dus zet je schrap, want we gaan diep, we nemen de tijd en wees gerust, het wordt episch.

Let's optimize

Ho, ho, ho! 

  • Geloof je echt dat je het beste uit je team haalt zonder een flinke dosis DISC?

Denk opnieuw, want hier komt het: je geeft Jezelf een persoonlijkheidsprofiel volgens het bekende en bewezen DISC-model. Weet je wat dat betekent? Geen gehannes meer met gokken wie wel of niet samenwerkt. We ontbloten de waarheid en leggen je dat helder voor.

In onze visie staat elk teamlid op de juiste plek. Geen half werk, geen mitsen en maren. We hebben het hier over maximale potentieelontplooiing, niet alleen voor jouw team, maar ook voor de kanjer van een leider dat je bent. Dus gooi die misvattingen het raam uit, omarm DISC en laten we de ideale teams samenstellen.

Leiderschap is een manier van denken, een manier van doen en,
het belangrijkste, een manier van communiceren.

Simon Sinek