Stoelverhuur | Groeizaken | Salon toekomstbestendig | Beauty Branche

Stoelverhuur, geschikt voor jouw salon?

Een steeds populairder fenomeen voor de kappersbranche...

vertel me meer over stoelverhuur


Wat levert stoelverhuur mij op?

De voordelen van stoelverhuur zijn als een schatkist vol mogelijkheden, en hier zijn enkele glinsterende juwelen uit die schatkist:

Voor de stoelverhuurder:

 • Stabiel Rendement: Met stoelverhuur stroomt een constant rendement je richting uit. Terwijl je de touwtjes in handen houdt, pluk je de vruchten van een gestage inkomstenstroom zonder schommelingen.

 • Géén Extra Investering: De lasten van zware investeringen vallen weg. Je hoeft geen grote sommen geld te besteden aan extra apparatuur, voorraden of infrastructuur. Je profiteert van de bestaande setting zonder je financiën te overbelasten.

 • Zekerheid en Continuïteit: Met een basis van huurders die je stoelen vullen, creëer je een veilig vangnet. Zelfs in wisselende economische tijden biedt stoelverhuur een vorm van stabiliteit en continuïteit.

Voor de stoelhuurder:

 • Meer Inkomen: Stoelverhuur opent de poort naar extra inkomsten. Jouw stoel wordt een bron van financiële groei, waarbij je inkomsten toenemen zonder dat je een hele salon hoeft te runnen.

 • Flexibiliteit: Als stoelhuurder geniet je van de vrijheid om je eigen schema te bepalen. Werk wanneer het jou uitkomt, creëer je eigen werk-privébalans en heb controle over je professionele leven.

 • Zekerheid: In een onzekere wereld biedt stoelverhuur een rotsvaste zekerheid. Je hebt jouw eigen plek binnen de salon, zonder de volledige lasten van een eigen bedrijf te dragen.

Deze voordelen vormen slechts een glimp van wat stoelverhuur te bieden heeft. Het is een win-win scenario voor beide partijen, waarbij elke stoel een bron wordt van stabiliteit, groei en welvaart.

Stoelverhuur Groeizaken

Waarom stoelverhuur?

 • Je wilt je salon toekomstbestendig maken;
 • Nieuwe ontwikkelingen en verdienmodellen volgen;
 • Professionele mensen aan je binden en natuurlijk een interessant rendement behalen.

Klaar om jouw salon te transformeren naar een toekomstbestendige krachtpatser? Bereid om de storm van nieuwe ontwikkelingen en winstgevende verdienmodellen te trotseren? Gepassioneerd om talentvolle professionals aan je te binden en een verbluffend rendement te realiseren? Het antwoord is simpel: omarm stoelverhuur als jouw geheime wapen!

Stoelverhuur is geen gewone stap; het is een meesterzet om jouw salon te versterken en te laten groeien. Een dynamische alliantie tussen onafhankelijke ondernemers, gedreven door dezelfde visie. Zij zetten hun diensten neer met volle overgave en nemen hun eigen kansen en risico's - allemaal vanuit diezelfde bedrijfsruimte die jij al hebt. Dit is stoelverhuur in een notendop, maar er is zoveel meer te ontdekken. 

Dus waar wacht je op? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van stoelverhuur. Kom naar een van onze informatieavonden en ontdek hoe dit model jouw salon kan transformeren in een bloeiend epicentrum van samenwerking, groei en succes. Grijp deze kans en maak van jouw salon de plek waar dromen worden verwezenlijkt. We zien je graag!


“Vanuit een juridisch oogpunt vind ik dat het door Groeizaken ontwikkelde stoelverhuur onderscheidend, duurzaam en zeer helder is. Deze duurzame constructie biedt voor zowel de kappersbranche als andere branches een toekomstbestendige en heldere oplossing.” 


Stefan Kukolja: Bedrijfsjurist - Kukolja bedrijfsjurist

Wat gaan we doen?

Stoelverhuur Groeizaken

Stap 1: Informatieavond

Wij zijn geen onbekenden in de Beautybranche - vier doorgewinterde ondernemers die de klappen van de zweep kennen. En we staan te trappelen om onze schat aan ervaringen met stoelverhuur met jou te delen. Geen geheimen, enkel de harde feiten - de do's en don'ts die we door de jaren heen hebben ontdekt. En natuurlijk, hetgeen waar het allemaal om draait: de resultaten die het oplevert.

Wij nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in deze kennis. Grijp deze kans en kom naar onze informatieavond. Laat je overspoelen met inspiratie en inzichten over hoe je stoelverhuur kunt omvormen tot een doorslaand succes voor jouw eigen salon. Dit is geen gewoon evenement; dit is een springplank naar groei en winstgevendheid die je niet wilt missen. We zien je daar!

DATA:

 • Woensdag 20 maart - van der Valk Breukelen - INSCHRIJVEN 
 • UITVERKOCHT!!

- Inloop:   Vanaf 18:30 uur

- Start:      18.53 uur

- Info:        Na aanmelding ontvang je informatie en voor aanvang een friendly reminder. 

- Kosten:   € 49,95 per persoon, exclusief btw.  

Stap 2: Persoonlijke afspraak

 • Geïnspireerd geraakt tijdens de informatieavond?
 • Klaar om jouw salon naar een hoger niveau van winstgevendheid te stuwen?

Dan staan wij te popelen om in gesprek te gaan. Laten we samen de diepte ingaan en ontdekken wat jouw salon nodig heeft voor dit gedurfde nieuwe avontuur.

Aan de hand van vijf cruciale pijlers gaan we grondig onderzoeken of jouw salon klaar is voor de sprong naar stoelverhuur. Eerlijkheid staat voorop, want jij verdient niets minder dan de waarheid. We leggen haarfijn uit, zonder omwegen, of jouw salon al dan niet geschikt is voor dit avontuur. En dat, mijn vriend, is de enige weg voorwaarts.


Stap 3: Traject naar Stoelverhuur

Klaar om jouw enthousiasme naar een volgend niveau te tillen?

 • Staan alle lichten op groen?
 • Nog steeds enthousiast?

Dan sta je op het punt om te beginnen aan het ultieme traject dat je zal leiden naar de verwezenlijking van jouw eigen stoelverhuurconcept. Een reis van een halfjaar, waarin elke maand in het teken staat van een opwindend programma.

Gedurende deze zes sessies transformeer je jouw salon tot een perfecte locatie voor stoelverhuur. En dat doe je niet alleen, maar samen met maximaal vijf andere gedreven ondernemers die dezelfde ambitie hebben als jij. De kracht van deze setting is ongekend - je zult merken dat de inspiratie rijkelijk vloeit en nieuwe mogelijkheden zich aandienen binnen jouw bedrijf.

Onthoud: in je eentje mag je dan wel sneller gaan, samen bereik je meer. Always!


“We zitten in de transformatie fase van het stoelverhuur concept, de begeleiding en samenstelling van het concept zijn duidelijk en er is nagedacht over nu & de toekomst!”


Wieteke Jansen, eigenaresse Jansen Kappers - Beek en Donk

Andere programma's

Boostcamp

Een middag met 100% FOCUS bezig zijn aan jouw bedrijf! In één middag sta je op scherp en dan wil je meer.

Meer Rust, Structuur én meer Rendement!

Business Coaching Program

Boost je leven en jouw business in een jaar tijd! Wil jij ook iedere maand aangezet worden tot persoonlijke groei?