Over ons | Groeizaken | Bedrijfscoaching | Rijssen | Holten
Over ons

Hét business coaching bureau voor succesvolle ondernemers in de beauty-branche.

Meer info?

Het volledige potentieel van jouw beauty bedrijf benutten?

Het is onze missie om iedere dag een bijdrage te leveren aan de groei van mensen en bedrijven. Altijd vanuit een messcherpe visie, gericht op actie en het beste resultaat. En last but not least: vanuit onze eigen brede ervaringen in deze branches!

Vanaf het jaar 2007, staan ze bij Groeizaken klaar om de tofste ondernemers in de Kapper/Beauty Branche flink te laten groeien. Met onze glasheldere programma's, word jij als "Beauty eind-baas" de ultieme versie van jezelf. En die zaak van je? Die wordt gewoon het sterkste bedrijf in de omgeving!

Wij zijn hier niet om te knuffelen, maar om elke dag die groeispirit in mensen en bedrijven te pompen. Met een messcherpe visie waar je u tegen zegt, en vol gas actie voor resultaten waar je mond van openvalt. Oh, en laten we het niet vergeten: we hebben zelf flink wat klappen en krullen meegemaakt in deze dynamische en vette branche!

Uitgangspunt: Rust in je kop, meer structuur in je bedrijf en meer rendement in je tent.

Natascha v. Galien 

Intercoupe Knipteam

Jaar van GROEI

Het zijn personen (geen business) die jou op de juiste manier aan t' werk zetten, om met jezelf én je business aan de gang te gaan! Ze leren je aan de juiste knoppen te draaien, wat je zelf zou willen verbeteren. Uiteindelijk doe je het allemaal zelf, ze nemen je op een fijne manier aan de hand mee!

Dé 3M-methode

Jouw bedrijfsfundament!

Yes, al die gave programma's worden ontwikkelt vanuit onze eigen gave 3M-methode.

Dit staat voor:

  • Mensen - elke bevlogen medewerker (en samenwerkingspartner) draagt z'n steentje bij, zowel intern als naar de buitenwereld toe.
  • Minuten - check, we spotten meteen in welke groeifase jij zit en bepalen je kernwaarden. structuur met een stevig fundament. Dat staat als een huis!
  • Munten - we sturen op cashflow, dubbel en dwars. We gaan niet voor half werk, maar voor knallende resultaten die er toe doen.

Met de 3M-methode geven we je de inzichten die je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken en je bedrijf naar de top te 

De kern van Groeizaken

Bij Groeizaken duiken we vol in de essentie van je ondernemers-mindset en overtuigingen.

Over ons logo: het is niet zo maar een symbool, maar een vurige representatie van verbetering, het ontluikende blad, de Koru, recht uit het hart van de Nieuw-Zeelandse Maori-cultuur, wat al eeuwenoud is. En het staat voor veel meer dan je denkt: nieuwe groeiprocessen, de opbouw van kracht en groei. Het is als een  spiraal die steeds verder omhoog draait, maar tegelijkertijd je diepste kern aanspreekt. Wij gaan die kern van jou naar boven halen, terwijl we die spiraal van groei in gang zetten. Time to change, toch?

Onze missie? Ieder dag een bijdrage leveren aan de GROEI van mensen binnen bedrijven.


Stoelverhuur Groeizaken

Stoelverhuur

Jouw salon toekomstbestendig maken?
Stoelen te huur in jóuw kapsalon? Hoe dan, en kan dit zomaar? We leven in dynamische tijden. Jij wilt je bedrijf klaarstomen voor de toekomst, nieuwe vibes omarmen, toptalent aan boord halen én natuurlijk lekker rendement draaien, met z'n allen!
Maar hoe? Let's do this! 

Jouw ontwikkelingspartner(s)

Erik Swabedissen

Groei niet alleen financieel, ook vanuit je hart.

Richard Bartels

Met de stofkam door je bedrijf.

Arjan van Vugt

Heb jij te veel hooi op je vork? 

Bert van Bennekom

Ik geef de voorzet, jij scoort!

Word jij partner bij Groeizaken?