Hét bedrijfscoaching bureau voor succesvolle ondernemers in de kappersbranche.

Het volledige potentieel van jouw bedrijf benutten?

Rust in je kop, meer structuur in je bedrijf en meer rendement in je tent.

Sinds 2007 is Groeizaken is hét bedrijfscoachingbureau voor succesvolle ondernemers in de kappersbranche. Door onze programma's creëer je de beste versie van jouzelf als kapper ondernemer. En de sterkste versie van jouw onderneming!

Het is onze missie om iedere dag een bijdrage te leveren aan de groei van mensen en bedrijven. Altijd vanuit een messcherpe visie, gericht op actie en het beste resultaat. En last but not least: vanuit onze eigen brede ervaringen in de kappersbranche!

Natascha v. Galien 

Intercoupe Knipteam

Het zijn personen (geen business) die jou op de juiste manier aan t'werk krijgen, om met jezelf én je business aan de gang te gaan! Ze leren je aan de juiste knoppen te draaien, wat je zelf zou willen verbeteren. Uiteindelijk doe je het allemaal zelf, ze nemen je op een fijne manier aan de hand mee!

De kern van Groeizaken

Bij Groeizaken gaan we terug naar de kern van je ondernemers-mindset en overtuigingen. Daarom staat ons symbool voor het ontvouwende varenblad, de Koru. Een eeuwenoud teken van de Nieuw-Zeelandse Maori. Deze staat voor nieuwe groeiprocessen, groei, toenemende kracht en hoop. Een steeds grotere spiraal die tegelijk terugvoert tot in je diepste kern.


Onze missie? Ieder dag een bijdrage leveren aan de GROEI van mensen binnen bedrijven.


Dé 3M-methode

Jouw bedrijf op orde!

Onze programma's worden gegeven we aan de hand van een door ons zelf ontwikkelde formule: de 3M-methode. Deze staat voor Munten, Mensen en Minuten.  De basis voor balans in jouw bedrijfskern.

Begeleiding van mensen om te doen wat ze moeten doen. Zelf dingen laten oplossen en zuinig met hun en jouw tijd omgaan. Dan heb jij je handen vrij om jouw plannen systematisch aan te pakken.

In het Incompany Program kijken wij mee in de stuurhut van je bedrijf. Welke koers vaar jij? Aan de hand van de 3M- Methode ontdek je welke stappen jij en je bedrijf kunnen nemen om door te groeien.

Het zijn bijzondere tijden. Je wilt je salon toekomstbestendig maken, nieuwe ontwikkelingen en verdienmodellen volgen, professionele mensen aan je binden en natuurlijk een interessant rendement behalen. 


Jouw salon toekomstbestendig maken?
Business Coach
Groei niet alleen financieel, ook vanuit je hart.
Met de stofkam door je bedrijf.
Heb jij te veel hooi op je vork? 

Ik geef de voorzet, jij scoort!

Word jij partner bij Groeizaken?