Boost Your Business

Ja, ik wil een boost

Wat levert Boost Your Business mij op?

Een brandend verlangen naar groei? Wil jij een tandje bijschakelen om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen? Tijdens dit jaarprogramma werk je samen met veertig gelijkgestemde ondernemers met én aan je eigen potentieel.


  • Leer het maximale uit jezelf halen;
  • Leer ondernemen op een manier die 100% bij je past;
  • Creëer heldere doelen en een vlijmscherpe focus;
  • Krijg (weer) meer energie en plezier in ondernemen;
  • Meer rust, zelfvertrouwen en ondernemersvrijheid;
  • Een toekomstbestendige business;
  • Keuzes maken die nodig zijn om je business te laten groeien.

Verbaas jezelf en groei tot ongekende hoogten!

Hoe? Ten eerste door te leren van de besten, op basis van bewezen technieken. Groeizaken biedt je persoonlijke aandacht, inspiratie en een directe lijn met bekende, bevlogen sprekers. De een weet alles van persoonlijk leiderschap en presentatie. De ander is hoogleraar neuropsychologie en biedt waardevolle inzichten over persoonlijke doelen.


Ten tweede ga je aan de slag met opdrachten in groepsverband. Samen vorm je een hypothetische start-up. Wat ga jij doen en wie ben jij binnen het team? En hoe blijf jij de concurrentie voor? Je krijgt onmisbare inzichten over jezelf en groepsdynamiek.

Dag 1: How to actieve total clarity 

Kan een navigatie systeem je op de eindbestemming brengen zonder dat jij de eindbestemming ingeeft? Juist, dit gaat niet! Wat zijn jouw missie en visie? Met andere woorden; wat is jouw eindbestemming? Zonder clarity blijft het troebel. 

Je leert van verschillende sprekers het belang van duidelijke doelen.

True leaders don't create followers, they create more leaders! Hoe leid jij? Met een DISC-leiderschapsprofiel, een bak aan kennis en inspiratie van gastspreker(s) ga je aan de slag met je eigen leiderschapsstijl.

Met verse kennis uit de eerste drie bijeenkomsten bereiden jij en je Boost-T.E.A.M. een presentatie voor over jouw missie en visie, jaarplanning en jouw rol als leider.

Zonder medewerkers is jouw bedrijf niet wat het nu is. Hoe ga jij met je mensen om? In deze sessie neem je jouw management, samenwerking en communicatie onder de loep.

Dag 6: Creating your money machine  

Ondernemingen staan of vallen met een strakke financiële structuur. Wat leveren klanten jou op? Welke targets heb je? Gastsprekers geven deze dag inzicht in geldstromen én het creëren van passief inkomen.

Dag 7 & 8: The power of marketing 

Meer winst in klanten en online zichtbaarheid? In deze tweedaagse retraite in Disneyland Parijs brengen diverse topondernemingen in marketing je de fijne kneepjes bij. 

Worden we langzaam vervangen door robots? Wat wordt onze rol? Wat staat ons de komende jaren te wachten? Inspirerende en verhelderende sprekers gaan erover met je in gesprek.

Dag 10: MindF*cking Coole Nabrander

Terugblikken: wat heb je afgelopen jaar geleerd? Hoe is jouw praktijk veranderd met de kennis van nu? We sluiten af met een vette presentatie van??????? #SURPRISE 

"Nadat ik mezelf en ons bedrijf enkele jaren succesvol heb laten begeleiden door Groeizaken ben ik toe aan iets nieuws. Iets wat mezelf verder brengt en informatie biedt over ontwikkelingen die op ons af komen. “De wereld gaat steeds sneller en hoe speel je daarop in als ondernemer en als onderneming?” zijn vragen die mij als mens bezighouden.

Voor mij is het delen met andere ondernemers en leren van elkaar belangrijk, voor nu en later. Juist NU in deze tijd vind ik deze ontwikkeling essentieel en toen Groeizaken kwam met dit programma wist ik gelijk dat dit het programma is dat ik momenteel zoek."

GERWIN GERRITSEN - Gerbri BV

Een stoel verhuren in jouw kapsalon! Je wilt je salon toekomstbestendig maken, nieuwe ontwikkelingen volgen, professionele mensen aan je binden en een interessant rendement behalen.

Maar hoe pak je dat aan?!

Boostcamp

Een middag met 100% FOCUS bezig zijn aan jouw bedrijf! In één middag sta je op scherp en dan wil je meer. Meer Rust, Structuur én meer Rendement!