Bel met Bert: 06 - 4160 7473

Bert van Bennekom

"Hoe krijgen we jou aan de kook"

Bert is een enthousiaste ondernemer die jou graag aan de kook brengt. Met zijn brede ervaring en sterk analytische vermogen weet hij een bedrijf snel te doorgronden. Hij pakt graag het podium en hier zal hij regelmatig staan om ondernemers een nieuwe wending te geven aan hun business. 

Ruime ervaring

Na ruim 17 jaar ervaring in de retail bij Halfords Nederland ben ik gestart als ondernemer in de kappersbranche. Vanaf 2005 is ons bedrijf gegroeid naar 3 vestigingen voor haar- en huidverzorging. De kennis die ik met mijn werkervaring heb opgedaan neem ik vanaf 2023 mee in 2 nieuwe activiteiten met als doel ondernemers te helpen met vraagstukken waar ik zelf in het verleden ook niet altijd het antwoord op had.

Zoektocht

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik in contact gekomen met Groeizaken en met Backer + Eggen. Ik hoefde geen keuze te maken in welk bedrijf ik wilde instappen als partner en heb gekozen om de samenwerking met beide bedrijven aan te gaan. Waarom? Zowel Groeizaken als Backer + Eggen zijn actief in de kappersbranche dus versterken beide activiteiten elkaar.

De naam van mijn BV is '90 graden Bert', geïnspireerd op mijn levensmotto ''ik vind het leuker om water aan de kook te brengen, dan het aan de kook te houden'' en als we gaan samenwerken gaan we of links- of rechtsaf want anders heb je mij niet nodig om een positieve wending te geven aan je business.

Waarom Groeizaken?

Missie: “Iedere dag een bijdrage leveren aan de groei van mensen en bedrijven.”