ZO WORD JE STEENRIJK (PODCAST)

Hou je wel van geld?


Wat is jouw relatie met geld en hoe ga je hier mee om?

In de podcast – zo word je STEENRIJK – die wij samen met Martijn van den Berg opnamen zoomen we hierop in. En we praten over tal van ondernemersuitdagingen, dingen die we zelf – door schade en schande – hebben geleerd. Zoals bij jezelf blijven, je eigen keuzes durven maken. Over het belang van inspirerende mensen (de ‘bruistabletten’) om je heen en het gevaar van de ‘zuigtabletten’. En we praten over remmingen. Laat je je remmen door anderen? Om mensen niet teleur te stellen of omdat je denkt dat zij het beter weten?…


Wie is de échte rem van jouw bedrijf?

Dat ben jij! De ondernemer. Lef remt jouw bedrijf. En dat begint bij jezelf. Heb het lef om in de spiegel te kijken. Want de meeste mkb-ondernemers zijn zélf de rem binnen het bedrijf. Dat is de praktijk, ontdekten we de afgelopen vijftien jaren bij Groeizaken.


De vragen die wij onszelf en onze klanten altijd stellen zijn: “Hoe kunnen wij onze business laten groeien?” en “Welke ondernemer zit hier?”. Misschien zoek je ook regelmatig naar het antwoord op deze vragen op internet, binnen je netwerk of bij andere ondernemers die je vertrouwt. Stop daarmee.


We vertellen je het geheim: de grootste rem ben jezelf!

Om dit te doorbreken moet je jezelf écht leren begrijpen. Veel Nederlanders zijn grootgebracht met een focus op onze ‘weaknesses’. Als je met je rapport thuiskwam, waar werd dan in de meeste gevallen naar gekeken? Juist, naar je lage cijfers. En daar is een patroon ontstaan. Onbewust zijn we vaak bezig met wat beter moet. Onze ervaring leert dat als je je durft te richten op jouw kwaliteiten (je hoge cijfers) resultaten automatisch groeien.


"Hard werken aan iets waar je niets om geeft, geeft stress.. Hard werken aan iets waar je van houdt, noemen we passie."


Maak kans op een DISC assessment of 10% korting op Boost Your Business!

Wij bieden luisteraars van de podcast de kans om één van de drie waardevolle gratis DISC assessment te winnen. Deze is speciaal voor ondernemers en ter waarde van € 495,-! Zo krijg je een goed beeld van hoe teams samenwerken en wie het ideale team vormt. De stip op de horizon? Alle teamleden op een plek waar ze maximaal tot hun recht komen, inclusief jijzelf!


Daarnaast kun je ook kans maken op 10% korting op ons Boost Your Business Program: inspirerende kennissessies met bekende sprekers, uitwisseling met medeondernemers en het geleerde direct toepassen. Van je businessdoelen tot leiderschapstraining en geld-, mens- en marketingzaken. Een jaar elke maand actief bezig met je eigen groei, dat ga je merken!

Meedoen? Vul het contactformulier in!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze blog is geschreven door Erik Swabedissen

Over de schrijver
Reactie plaatsen