BCP Informatie avond | Groeizaken | Kappers

In een middag leer jij hoe hoe jij jouw kappersbedrijf financieel gezond kunt maken! 

Kom op maandagmiddag 24 juni naar deze live masterclass en leer hoe je jouw kappersbedrijf in 2024 winstgevend kunt maken. Krijg alle inzichten van experts die je nodig hebt, zodat het verhogen van jouw tarieven kinderspel is!

Waarom je deze kans moet pakken

Grip op cijfers!

Eenvoudige én direct toepasbare tips waardoor prijzen aanpassen kinderspel is

Praktische handvatten

Hoe bereken je een minuten/-kostprijs en de loonsverhoging goed door

Kennis van Experts

Wij geven alle geheimen prijs over hoe jij jouw salon rendabel te maken

Elke kapper ondernemer heeft dit nu nodig

  • Prijsverhogingen komen eraan, leer hoe jij hier het beste mee om kan gaan.
  • Bereken dankzij onze handige formule jouw kostprijs.
  • Leer hoe jij jouw prijsverhoging het beste kan communiceren naar de klant.
Claim je plek 


Maximaal 40 plekken beschikbaar!

“Wij werken al een aantal jaren samen met Groeizaken.
Het mooiste van groeizaken is dat het coaching programma op je eigen bedrijf word afgesteld.
Het heeft ons al veel positieve veranderingen opgeleverd in ons bedrijf.
Zoals het team allemaal op één lijn te krijgen maar ook op financieel gebied.”


Marjan Veldpaus 

Je moet jouw cijfers op orde hebben!

  • Gezonde toekomst = rust in je kop: door je prijzen NU doordacht te berekenen ga je merken dat je voor lange termijn een winstgevende salon gaat bouwen. Dit geeft RUST in je kop, STRUCTUUR in je bedrijf en WINST op alle fronten!
  • Cockpit – hét instrument voor beïnvloeding van je cijfers: Je leert direct toepasbare tips en krijgt inzicht hoe de financiële cockpit van je bedrijf eruitziet. Op welke knoppen kun je drukken en waarmee beïnvloed je direct de omzetvan je bedrijf?
  • Kosten versus Winst: Je wordt meegenomen in het financiële landschap van de Kappersbranche. Hierdoor kun je vooruit je kosten gaan berekenen én welke WINST je gaat realiseren. Cijfers waren nog nooit zo sexy én eenvoudig! 

Deze middag is een investering in Je-Zelf en in je onderneming. Gebaseerd op Win-Win door te leren van experts en direct te delen met kappers-vak-genoten!

Deze middag wordt speciaal georganiseerd om kapsalon eigenaren op weg te helpen met een gezonde financiële toekomst!

Groeizaken kappers branche business coaching

Team Groeizaken

Groeizaken is hét business coaching bureau voor succesvolle ondernemers in de beauty-branche. Vanaf 2007 staan wij klaar om de tofste ondernemers in de Kapper/Beauty Branche flink te laten groeien. Met onze glasheldere programma's, word jij als "Beauty eind-baas" de ultieme versie van jezelf. En die zaak van je? Die wordt gewoon het sterkste bedrijf in de omgeving!

Van der Valk, Breukelen

maandag
24 juni
13:30

Tijd voor grip op jouw bedrijf!

  1. Je bent geweldig druk: je kapsalon runnen, klanten bedienen, social media, je team aansturen. Aan de buitenkant ziet het er allemaal geweldig uit, aan de binnenkant knaagt het! Te korten op de arbeidsmarkt – aankomende loonstijgingen – onzekerheid over het Btw-tarief en ga zo maar door.
  2. Daarbij komt dat je bankrekening, pijnlijk maar waar, weinig ruimte laat zien. Er niet meer uren in een dag zitten waardoor het (ondernemers)-plezier soms wordt ontnomen!


  • Maak van jouw kappersbedrijf een onderneming waar ook echt geld wordt verdiend!

“Mega leerzame business training gehad.Je krijgt niet alleen inzichten je bedrijf, maar leert ook veel over jezelf. Ik raad het iedere ondernemer aan eens met Groeizaken in gesprek te gaan.” 


Sharon Huijben

Focus tijdens deze middag ligt op de financiële kant

We zijn vier doorgewinterde ondernemers uit de Beauty Branche die de klappen van de zweep kennen. Door onze praktische (kappers)-kennis weten we als geen ander hoe het is en voelt om voor keuzes te staan zoals jullie ze momenteel doorstaan.


We delen deze kennis graag met jou om uiteindelijk onze missie: “iedere dag een bijdrage  leveren aan de groei van mensen en bedrijven!” te kunnen leven.


Deze middag gaan we met jou en andere kapper ondernemers de opzet van een goed kappersbedrijf doorlopen. Waar begint dit mee en welke stappen moet je maken.


Focus tijdens deze middag ligt op de financiële kant, waarom?

Omdat jij voor één van de belangrijkste momenten uit de geschiedenis in de kappersbranche staat!


De loonsverhoging, en wellicht straks ook nog de Btw-verhoging, kunnen jouw kappersbedrijf maken of kraken.

De springplank naar groei en winstgevendheid die je niet wilt missen.

Veelgestelde vragen informatiemiddag

Wat zijn de kosten?

De investering voor deze geweldige middag “hoe bouw ik een succesvol Kappersbedrijf” zijn slechts € 74,99 (excl. BTW – incl. koffie/thee//frisdrank/borrelhapje nadien) en geven je een geweldig inzicht in de financiële kant van je bedrijf.

Waar wordt de informatiemiddag gegeven?

Voor deze middag “hoe bouw ik een succesvol Kappersbedrijf” is een prachtige zaal gehuurd bij van de Valk in Breukelen. Centraal gelegen in Nederland en daardoor perfect bereikbaar vanaf alle kanten in Nederland.

Voor wie is het bedoelt?

Deze middag “hoe bouw ik een succesvol Kappersbedrijf in 2024” is bedoeld voor die ondernemer met de drive en honger naar groei, inzicht wenst in dit proces en 100% zeker is van een positieve uitkomst van deze spannende periode.

Is deze middag eenmalig?

Nee, er bestaat een mogelijkheid om na deze middag een vervolg te plannen waarbij je klassikaal met gelijkgestemde ondernemers meerdere middagen, stapsgewijs gaat werken aan het succesvol bouwen van je Kappersbedrijf. Deze middag krijg je hierover meer informatie

”Als kapper-ondernemer denk je: dat kan ik zelf ook wel bedenken. Toch zijn we een traject met Groeizaken aangegaan. Daarin hebben we pas echt ontdekt wat onze visie en missie is.”


Josine Boerema - HairXclusive  Nijkerk