Wansink & Partner

WANSINK & PARTNER Accountants:

“Ken je dat gevoel, dat je een dubbel-steens muur om je heen gebouwd hebt! Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je ongemerkt die muur hebt opgebouwd. Dit kan zijn uit angst voor verandering, vast klampen aan een bepaalde structuur, onzekerheid, etc. Je hebt er vaak jaren over gedaan om deze muur zorgvuldig op te bouwen … en dan kom je er opeens achter dat die vertrouwde muur een flinke sta in de weg is geworden. Je begint te blokkeren in je werk, je privé situatie begint er onder te leiden en je ziet geen uitweg deze blokkade omver te werpen. Precies in zo’n situatie heb ik ook gezeten en Erik heeft mij geholpen om die muur af te breken. 

Erik heeft een heel groot inlevingsvermogen, hij is integer en oprecht geïnteresseerd in de persoon. Daarnaast kan hij ook heel confronterend zijn. Hij legt hierbij de nadruk op iemands kwaliteiten en van daaruit helpt hij blokkades te elimineren. In mijn geval heb ik hierdoor meer inzicht in mij zelf gekregen, ben ik mij veel meer bewust van mijn kwaliteiten en heb ik daardoor ook veel meer zelfvertrouwen opgebouwd. 

Als je wilt investeren in jezelf of je personeel, meer gebruik wilt maken van iedereen zijn specifieke kwaliteiten, dan kan ik vanuit eigen ervaring Erik van harte aanbevelen. Gun het jezelf en je zult verstelt staan van het resultaat!”

Benno Schraa | Wansink & Partner

“Wansink & Partner heeft tijdens haar bestaan al een groot aantal coaches en trainers mogen ontmoeten. Bijna elke trainer heeft zijn of haar standaard pallet aan ‘kunstjes’ die hij probeert over te brengen op de ‘trainee’. De kunst van een goede coach zit hem in het structureel veranderen van patronen en gedrag. Veel coaches die ik, als vennoot van Wansink & Partner, tegen heb mogen komen zijn eigenlijk niets anders dan een trainer. 

Erik Swabedissen is echter een echte coach! Een ‘gewoon’ persoon die op basis van kennis, kunde en een immens persoonlijk inlevingsvermogen in staat is een volledige aardverschuiving tot stand te brengen. Erik kan op basis van zijn hoge mate van integriteit en veelzijdige kennis elk persoonlijk en organisatorisch ‘probleem’ samen met jou oplossen. Door zijn eeuwige drang naar verbetering blijven er geen uitdagingen meer over, althans.... dat zou je denken! 

Wansink & Partner heeft samen met GroeiZaken inmiddels diverse schitterende en uiterst succesvolle trajecten mogen doen. Deze trajecten hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: Erik zorgt voor een positieve wending vanuit een vaak zeer ‘negatieve’ startsituatie. 

Kortom: Erik Swabedissen zorgt er met zijn bedrijf GroeiZaken voor dat jij en jouw personeel ook echt aan GROEI toekomen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak!”

Thijs Wansink | Eigenaar Wansink & Partner

© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit