Aannemingsbedrijf Oordt BV

Aanneningsbedrijf Oordt - Alkosta kunststof kozijnen Vriezenveen:

Erik heb ik leren kennen in het netwerk BNIhet TwentseRos waar we beiden lid van zijn.

Erik heeft mij een jaar lang een halve dag in de maand geholpen om te ontdekken wie ik ben en wat mijn valkuilen zijn, op het zakelijke vlak maar vooral op het persoonlijke vlak. Er zijn nogal wat valkuilen in de loop van de jaren zijn ontstaan, valkuilen die er nog steeds zijn maar die ik op een andere manier benader maar er niet voor weg loop. Het is een proces wat je niet van het één op het andere moment kan veranderen en het hele proces is door Erik super begeleid, wat voor mij een extra voordeel was is dat wij elkaar wekelijks spreken op onze netwerkochtend.

De eerste paar trainingen had ik soms het idee…… waar ben ik aan begonnen, maar na een paar trainingen veranderde dat in een…….. ha, leuk weer een training van Erik. Ook persoonlijke momenten waarvan ik van mezelf nooit had verwacht dat ik het zou vertellen.

Met leden van de netwerkclub heb ik het er ook vaak over gehad en dat ook zij interesse hebben om met Erik samen te werken. Vaak kreeg ik de vraag en of opmerking, wat kost dat dan of best wel duur. Mijn antwoord was, het is misschien wel veel geld maar duur is het niet. Wat ik er voor terug gekregen heb is onbetaalbaar.

Met wat ik nu weet, had ik het tien jaar eerder moeten doen!

Erik BEDANKT!! Rutger Oordt - Aannemingsbedrijf Oordt BV - Alkosta BV - Vriezenveen.

© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit