William Hekman

William Hekman

Even voorstellen: Mijn naam is William Hekman 39 jaar oud en woon in Den Ham samen met mijn vrouw Gerlinde en onze dochter en twee zoons. Na mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming ben ik als manager aan de slag gegaan bij een grote sportieve evenementenorganisatie waar ik na 4 vier jaar mede-eigenaar van werd. Om mijn ondernemersvaardigheden en bedrijfskundige kennis te vergroten heb ik de deeltijd HBO opleiding Small Business & Retailmanagement gevolgd. Na 10 jaar ondernemerschap heb ik in 2014 besloten om mijn passie te volgen en ben ik als trainer en coach gaan werken bij een internationaal trainingsbureau waar ik ervaring op heb mogen doen om verschillende managementteams van multinationals over de gehele wereld te trainen en coachen op het gebied van persoonlijk leiderschap, veiligheidsleiderschap en veiligheidscultuurverandering.

Door mijn passie te volgen heb ik mijn talent verder kunnen ontwikkelen en veel werknemers en leidinggevenden binnen organisaties succesvol ondersteund in hun persoonlijke als teamontwikkeling. Ik ben opgeleid tot professioneel trainer en coach en aangesloten en geregistreerd als NOBCO coach. 

 

Wat ik in het bijzonder geleerd heb is dat iedereen is uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Ieder persoon, organisatie en bedrijf. Dit is waarom elk coachtraject op maat wordt gemaakt. In het eerste kennismakingsgesprek wordt de coachvraag en vertrekpunt bepaald. Op basis daarvan wordt een doelgericht traject opgesteld. Dit kan meerdere individuele sessies zijn van één uur tot een intensief coach-, trainings- en begeleidingstraject voor het hele team of bedrijf voor één of meerdere jaren. 

Middels ervaringsgerichte methoden maak ik mensen en teams bewust van de eigen capaciteiten maar ook de valkuilen en leer ze gebruik te maken van de kwaliteiten die ze in zich hebben om hier effectief mee om te gaan. Vanuit die visie dat ieder mens zelf alle mogelijkheden in zich heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te behalen. Hoe meer je jezelf accepteert, des te meer heb je de ander te bieden.

Ben je nieuwsgierig naar je persoonlijke potentieel of die van je team, hoe je het kunt gebruiken om een volgende stap te maken in jullie veiligheids- of bedrijfscultuur en hoe jij je kunt voorbereiden op tegenslagen door veerkrachtig te zijn? Aarzel niet en neem contact met mij op.

 

Positieve groet, William Hekman Ontwikkelingspartner 

 

© GroeiZaken 2018
Created By APPelit