Richard Bartels

Richard Bartels

Elke coach heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en coachingstijl. Daar het vertrouwen tussen coachee (=gecoachte) en de coach één van de grootste bepalende factoren voor succes is, is het dus belangrijk om een goed gevoel bij en vertrouwen in de coach te hebben.

Even voorstellen: Mijn naam is Richard Bartels. 48 jaar, als kapper ondernemer ben ik begonnen in de franchise formule Hairmaxx waar ik op een gegeven moment 6 kapsalons had met 45 medewerkers.In deze formule heb ik daarnaast ook veel bestuurlijke functies bekleed voor opleiding, marketing franchiseraaden begeleiden van collega ondernemers. Daarna ben ik met mijn salons zelfstandig doorgegaan onder de naam HairZ. Na 10 jaar bestuurslid te zijn geweest in de vaktechnische kleurclub “het Spectrum” en nog huidig bestuurslid bij kappersclub ‘Het ICAP” heb ik nog 4 jaar in het hoofdbestuur gezeten van onze branche organisatie de ANKO. Met veel plezier heb ik heb tijd besteed aan het coachen en begeleiden van ondernemers.

 

Na verschillende trainingen te hebben gevolgd om ondernemers in hun business te kunnen coachen. Is het nu tijd om deze ervaringen en kennis met andere te gaan delen.

Persoonlijke visie: Ik Richard Bartels,  wil oprecht anderen laten groeien in hun business en in de manier van leidinggeven om zo anderen nog succesvoller te laten zijn.
 
Positieve groet, Richard Bartels | OntwikkelingsPartner
© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit