Opticien trainingen

Opticien trainingen:

Optimale Opticien dienstverlening betekent voor GroeiZaken; met de juiste energie een geweldige eindproduct leveren met je mensen (het TEAM) voor je klanten. Creativiteit en een scherp oog voor detail zijn hierin essentieel. 

Vergoot je zichtveld door Opticien trainingen:

Voor ieder bedrijf, afdeling en/of TEAM is het van groot belang om met enige regelmaat eens buiten je 'comfort-zone' te kijken. Dit bevordert interne & externe relaties, TEAM spirit, klantbeleving en is bovenal heel erg leuk om te doen......We dagen je uit een buiten de gebaande paden te kijken, ontdekken wat daar (nog) meer is en zou kunnen passen binnen je bedrijfsvoering.

Samenwerken door Opticien Trainingen: 

In de Opticien branche, maar ook zeker daarbuiten, is het van groot belang dat iedereen samenwerkt om uiteindelijk een goed eindproduct te leveren. Een eindproduct dat minimaal aan de klantverwachting voldoet, overgoten met een scherp oog voor detail en creativiteit. De verwachting overtreffen om het terugkomen te vergroten. 

Werkplezier vergroten door Opticien Trainingen: 

De insteek van onze trainingen is deelnemers te inspireren anders naar hun werk te laten kijken waardoor er meer werkplezier (energie) onstaat. Niet omdat het moet vanuit 'de leiding' van het bedrijf, maar wel omdat je er zelf voor kiest! Inzichten waardoor het werk leuker, interessanter en boeiender is voor henzelf......dus voor je klanten!

Enkele onderwerpen tijdens onze Opticien Trainingen: 

  • Meer klantbeleving
  • Meer passie werkbeleving
  • Meer TEAM spirit
  • Meer klant tevredenheid
  • Meer omzetbeleving
  • Meer resultaat
 
© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit