Ervaringen

GroeiZaken Leiderschap | DISC

Training Persoonlijk leiderschap/loopbaancheck bij Groeizaken, door Erik Swabedissen.

Deze 2 trainingsdagen zijn voor mij echt waardevol geweest. Je komt achter: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Wat doe ik? Je krijgt een mooie reflectie over jezelf, wat zeer zeker stof tot nadenken geeft! Het geeft heldere inzichten, tips om het voor jezelf makkelijker te maken, hoe kan ik bepaalde situaties soepeler laten verlopen? Dit allemaal met betrekking op zowel je jezelf (daar begint alles mee) en natuurlijk ook gericht op de situatie op jouw werkvloer.

De manier waarop Erik de training geeft is super! Hij vertelt op een boeiende, energieke manier, gebruikt praktijk voorbeelden, je krijgt de ruimte om jouw situaties te vertellen en daar haakt hij weer op in. Vol energie ga je na de training naar huis!

Kim Krabben | Eigenaar Salon Krabben 

Salon Krabben, Zelhem
Leiderschapstraining | DISC

2 daagse Leiderschapstraining | met DISC

Bij deze wil ik jou bedanken voor de 2 trainingsdagen Leiderschap en het zijn van een goede coach!!! Je bent nu bijna een jaar actief om samen te werken binnen onze salon, ons team en ik heb een 2 daagse Leiderschapstraining bij jouw gevolgd.

En wat ben ik daar enthousiast over, je geeft de training in je eigen stijl op een goede duidelijke manier weer. En wat krijg je de spiegel voor; want alles begint bij jezelf.Tijdens de twee dagen kwam er steeds meer achter Wie ik ben en Wat ik kan.

Het heeft me zeker "handvaten" gegeven, waar ik in de toekomst veel aan zal hebben. Na elke training ging ik vol met info naar huis maar zeker met veel energie!

Dank je wel Erik.

Danielle Visser | manager Intercoiffure Zevenaar

Intercoiffure, Zevenaar
Individueel maatwerk | GroeiZaken

Help! Hoe ga ik nu verder met mijn organisatie? Wat kan mijn organisatie van mij verwachten, wat verwacht ik van mijn organisatie?

Om deze vragen te beantwoorden heb ik Erik Swabedissen gevraagd om mij te helpen. Maar waarom Erik?

In het verleden heeft Erik ons vaker geholpen waarbij ik Erik als zeer betrokken heb ervaren waarbij hij steeds weer de juiste vragen wist te stellen om tot een oplossing te komen.

Enige tijd geleden, kwamen we in een goed gesprek met elkaar met als conclusie dat er aan het één en ander mankeerde binnen de organisatie en dat Erik me graag bij wou helpen om met de organisatie tot een hoger plan te komen.

Door de oprechtheid en interesse in mij en mijn organisatie heb ik Erik als een zeer aangename en prettige coach ervaren, geen zweverig of wollig gedoe maar concrete en praktische hulp.

Dus als je hulp nodig hebt om de organisatie en/of jezelf (al dan niet ondernemer) naar een hoger plan wilt tillen waarbij heldere doelen nodig zijn kan ik Erik Swabedissen van harte aanbevelen!

 

Gerwin Gerritsen | Gerbri Plastics B.V. | Rijssen

Gerwin Gerr, Rijssen-Holten
© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit