Horeca trainingen

Horeca trainingen:

Het verstrekken van logies en/of bereide maaltijden, snacks en dranken aan gasten voor onmiddelijke consumptie'

Goede horeca betekent voor GroeiZaken; met de juiste energie een geweldige belevenis creëren voor je mensen (het TEAM) en je gasten.

Horeca training: meer werkplezier, tevredener gasten

Hoe blijf je de concurrentie in de horeca een stap voor? Laat je gasten een geweldige belevenis ervaren door het creëren van meer plezier en de juiste energie bij je medewerkers. Dat lukt met de horecatraining van GroeiZaken. 

Meer omzet dankzij horeca training

Wil je een team dat met plezier werkt? Waar de energie vanaf spat? Gasten voelen én waarderen dat. Zij geven je horecazaak daardoor een hoger tevredenheidscijfer. Bovendien komen ze vaker terug en besteden ze meer per keer. Onze horecatraining helpt je om dit (weer) te bereiken. 

Horeca training voor andere kijk op het horecavak

Met de horecatraining van GroeiZaken bied je je medewerkers een handvat voor meer werkplezier. Jouw team krijgt inspiratie om anders naar het werk te kijken. Om te ontdekken wat bij ‘hun’ horecazaak past. En wat gasten prettig vinden. Die nieuwe kijk op horeca inspireert hen vanzelf om buiten de gebaande paden te gaan. Dat leidt tot werk met een‘eigen ‘sausje’ dat de verwachting van de klant totaal overtreft. 

Inhoud horecatraining

Bij de inspirerende horecatraining van GroeiZaken werken je mensen onder meer aan:

  • Meer klantbeleving
  • Meer passie/werkbeleving
  • Meer teamspirit
  • Meer klanttevredenheid
  • Meer omzet
  • Nieuwe energie dankzij horeca training

Heb je het idee dat je medewerkers gewoon ‘hun ding doen’? Begrijpelijk, want na een tijd komen teams in een ‘comfort-zone’, een fase waarin ze tevreden zijn met wat ze doen en ze het daar bij laten. Het enige wat dan helpt? Ze wakker schudden, uit die zone halen. Onze horecatraining doet dat! Gegarandeerd dat jouw mensen daardoor weer meer teamgeest krijgen, beter samenwerken en enthousiaster met de gasten omgaan. 

Horeca training bij u of bij ons?

Haal meer uit je horeca. Met de horecatraining van GroeiZaken. Ontdek het zelf tijdens een vrijblijvende afspraak.

© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit