Diensten

GroeiZaken is van mening dat wat je echt nodig hebt om een succesvol leven te lijden en bedrijf te hebben, je buiten de gebaande paden dient te treden.  Heb het lef om in je dromen te geloven waardoor het onmogelijke ineens mogelijk blijkt te zijn!

DISC

Het managen van verwachtingen in het vervullen van functies is van groot belang voor een goede afstemming en samenwerking. Het GroeiZaken DISC® Functieprofiel is een instrument dat daar speciaal voor vervaardigd is.

TRAINING

Bedrijven en mensen lopen vast in hun ontwikkeling, communicatie verloopt stroef. Door externe begeleiding krijg je een andere kijk op een persoon, jezelf of het bedrijf.

COACHING

Coachen of Coaching is sturen zonder de baas te spelen. Een coach ondersteunt een individu of groep om resultaten te bereiken en zich te ontwikkelen.

OPEN TRAININGEN

Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt door het hele land verzorgd. Klik hier voor een overzicht.

WINNEND PRESTEREN

Inspirerende lezingen waarbij een duidelijke link wordt gelegd tussen het bedrijfsleven en TOP-sport. Laat je inspireren door onze twee TOP-coaches Wim Wildeboer op 't Holt en Erik Swabedissen. 

Een App voor jouw bedrijf! APPVOORKAPPERS.NL 

Is jouw bedrijf al online? Hoe kun je (nog) sneller en beter in contact blijven met je klanten. Vanaf NU is het verkrijgen van een App voor ieder bedrijf bereikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Categorieën
© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit