Training

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers kan verschillen met die van andere medewerkers. Het kan ook voorkomen dat jij als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten. Bijvoorbeeld als er op een van je afdelingen sprake is van tijdelijke onderbezetting.

In deze situaties zijn ‘open trainingen’ van GroeiZaken een uitkomst. Daarnaast bieden onze open trainingen je de gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de trainingen van GroeiZaken.

Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde persoonlijk leiderschap-, verkoop-, management, communicatie-, en TEAM-trainingen. Onze individuele aanpak staat voorop. De groepsgrootte is daarom maximaal 10 personen.

Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer een certificaat uitgereikt, dit bewijst dat hij de training succesvol heeft doorlopen.

"Wij verheugen ons er op jou of je team te mogen begeleiden naar Winnend Presenteren met Passie en Plezier. Top-Trainingen voor Top-Resultaten”!

© GroeiZaken B.V. 2019
Created By APPelit